Ψυχωμένος στο β μέρος ο ΠΑΟΚ, ξεπέρασε ένα άσχημο πρώτο ημίχρονο και πήρε πολύτιμη ισοπαλία στην Άμστερνταμ Αρίνα, πετυχαίνοντας ένα πολύτιμο γκολ με τον Ίβιτς(76'), το οποίο δεν αποκλείεται να μετρήσει θετικά, για την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο παιχνίδι της Τούμπας. Ο Δικέφαλος πλήρωσε το μουδιασμένο ξεκίνημά του, όταν μόλις στο 13' δέχτηκε γκολ από τον Σουάρες σε μία φάση που δε βρισκονταν ένα πόδι να διώξει τη μπάλα. Μάλιστα έχασε και τον Χαλκιά, με εξάρθρωση του μέσου του δεξιού του χεριού. Στη συνέχεια, όμως, συνήλθε και, ειδικά στο β μέρος, έπαιξε όπως έπρεπε για να πάρει το Χ. Οι Ολλανδοί διαμαρτύρονται για τη φάση του 90, όταν, σε γύρισμα του Σουάρες, η μπάλα βρήκε το χέρι του Μπουσαϊντί. Ο διαιτητής εκτίμησε ότι ο παίκτης του ΠΑΟΚ δεν είχε πρόθεση και, σ αυτήν την περίπτωση, ο κανονισμός είναι κατηγορηματικός.
Οι συνθέσεις:

ΑΓΙΑΞ (Μάρτιν Γιολ): Στεκέλεμπουργκ , Φαν Ντερ Βιλ , Φερτόνγκεν, Αλντερβάιρελντ, Ανίτα, Ενόχ, Λίντγκρεν (62' Ντε Τσέουβ), Εμάνουελσον (78' Σαρπόνγκ), Ντε Γιονγκ, Σουλεϊμάνι (66' Ερικσεν), Σουάρες

ΠΑΟΚ (Παύλος Δερμιτζάκης): Χαλκιάς (15' λ. τρ. Κρέσιτς), Μπουσαϊντι, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Σνάουτσνερ, Βιτόλο, Γκαρσία, Ιβιτς (75' Φωτάκης), Βιεϊρίνια, Σορλέν, Σαλπιγγίδης (90'+ Παπάζογλου)

Διαιτητής: Τόνι Σαπρόν (Γαλλία)
Κίτρινες: 11' Εμάνουελσον, 70' Ινοχ, 77' Φερτόνγκεν, 82' Σουάρες, 34' Μπουσαϊντι, 62' Βιτόλο