Ο DON CARLOS με τους DUB VISION BAND, ένα από τα ιδρυτικά μέλη των Black Uhuru, μια μοναδική φωνή από τη Jamaica θα είναι μαζί μας την Πέμπτη 1η Ιουλίου 2010, στις 9 το βράδυ στο Principal! Στην πρώτη του εμφάνιση στη χώρα μας, ο θρύλος με τη γλυκιά φωνή θα έρθει και θα φέρει μαζί του όλες τις μεγάλες του επιτυχίες αλλά μας υποσχέθηκε και μια κοινή εμφάνιση με τους GROUNDATION!
Οι Καλιφορνέζοι GROUNDATION, το δημοφιλέστερο reggae συγκρότημα στην Ελλάδα, ανταποκρίνονται στις εκκλήσεις των πολυάριθμων φίλων τους και επιστρέφουν στον αγαπημένο τους προορισμό, τη Θεσσαλονίκη.
Η πρώτη επίσημη παρουσίαση της καινούριας δισκογραφικής τους δουλειάς, Here I Am, που αποτελεί τη συμπύκνωση μιας μοναδικής μουσικής πορείας ανάμεσα σε παραδοσιακούς τζαμαϊκάνικους ρυθμούς και παραλληρηματικούς jazz αυτοσχεδιασμούς, αναμένεται με πρωτόγνωρο ενθουσιασμό. Ιδιαίτερα αγαπητοί για την εξαιρετική σκηνική τους παρουσία, την άρτια μουσική τους κατάρτιση, τη λυρικότητα και τη δύναμη των στίχων τους, αλλά και την απλότητα και την αμεσότητα με την οποία προσεγγίζουν το κοινό τους καταφέρνουν να μετατρέψουν κάθε τους εμφάνισης σε μια ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία.
Αυτή τη φορά ο ουρανός της Θεσσαλονίκης θα πλημμυρίσει από τολμηρές νότες και γνήσιο συναίσθημα καθώς οι Groundation θα συνομιλούν με τις πιο ευαίσθητες και αληθινές πτυχές της ύπαρξής μας. Στο μουσικό μας ταξίδι, οι Σέρβοι FC APATRIDE αναμειγνύουν τον ήχο των Βαλκανίων με την πιο δυναμική και μαχητική πλευρά της roots reggae μουσικής. Στους στίχους τους αντηχούν τα πιο δυνατά αντιπολεμικά μηνύματα και στη μουσική τους αναγνωρίζει κανείς την παγκοσμιότητα ενός μουσικού κινήματος που έχει αγκαλιάσει ολόκληρο τον πλανήτη.

Οι ANIMANATION αποτελούν το πιο πρόσφατο αλλά και το πιο ελπιδοφόρο μουσικό εγχείρημα στο χώρο της reggae στην Ελλάδα. Με έναν ιδιαίτερα χαρισματικό frontman πλαισιωμένο από μια πλειάδα έμπειρων και εκλεκτών μουσικών δημιουργούν το δικό τους μοναδικό στίγμα. Την Πέμπτη 1 Ιουλίου όλη η Θεσσαλονίκη θα χορεύει κάτω από τ’ αστέρια στους γλυκούς ήχους της reggae!
Μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της χρονιάς στη Βαβυλωνία του Μύλου.