Ολοκληρώθηκε, με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η πρώτη φάση των εκλογών της ΕΣΗΕΜ-Θ για την ανάδειξη των εργασιακών εκπροσώπων στα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Θεσσαλονίκης και στα ανταποκριτικά γραφεία. Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
Εκπρόσωποι των εργαζομένων συναδέλφων στις εφημερίδες Μακεδονία και Θεσσαλονίκη εκλέγονται οι Ηλίας Τάταλας, Μαρία Τερζούδη και Δήμητρα Τσαμποδήμου.
Εκπρόσωποι των εργαζομένων συναδέλφων στην εφημερίδα Αγγελιοφόρος εκλέγονται οι Ρωμανός Κοντογιαννίδης, Δημήτριος Ουζουνίδης και Βασίλειος Κυριακούλης.
Εκπρόσωποι των εργαζομένων συναδέλφων στην ΕΡΤ-3 εκλέγονται οι Βασίλειος Κατσάρας, Ευμορφία Δημητρακοπούλου και Αναστάσιος Παντολέων.
Εκπρόσωποι των εργαζομένων συναδέλφων στα Δημοτικά ΜΜΕ εκλέγονται οι Γεώργιος Κατσιάνης, Μαρία Αναγνωστίδου και Όλγα Γκάλη.
Εκπρόσωποι των εργαζομένων συναδέλφων στα Ιδιωτικά Ραδιοτηλεοπτικά Μέσα εκλέγονται οι Αφροδίτη Σπηλιώτη, Παύλος Σαριόγλου και Αλέξανδρος Αλεξιάδης.
Εκπρόσωπος των εργαζομένων συναδέλφων στα Ανταποκριτικά Γραφεία Αθηναϊκών Εφημερίδων εκλέγονται οι Χρήστος Μουτσάκης, Δημήτριος Πιπερίδης και Σάββας Τζιουμπάνογλου.
Εκπρόσωποι των εργαζομένων συναδέλφων στην εφημερίδα Σπορ του Βορρά εκλέγονται οι Παράσχος-Κωνσταντίνος Τσελεπίδης και Αναστάσιος Πολατσίδης.
Εκπρόσωπος των εργαζομένων συναδέλφων στην εφημερίδα Αθλητικά Νέα εκλέγεται η Παρθένα Μυλωθρίδου.
Εκπρόσωποι των εργαζομένων συναδέλφων στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων εκλέγονται οι Ειρήνη Ρακιτζή, Αγγέλα Φωτοπούλου και Αικατερίνη Γιαννίκη.
Εκπρόσωπος των εργαζομένων συναδέλφων στην εφημερίδα Μετροσπόρ εκλέγεται ο Χρήστος Παυλίδης.
Εκπρόσωπος των εργαζομένων συναδέλφων στις εφημερίδες Αυριανή Μακεδονίας-Θράκης, Αθλητική Μακεδονίας-Θράκης, FREEDAY, Εφημερίδα των Πολιτών, Σήμερα στη Θεσσαλονίκη, Καρφίτσα, Κεντρί και Τύπος Θεσσαλονίκης εκλέγεται η Δέσποινα Κρητικού.
Εκπρόσωπος των εργαζομένων συναδέλφων στις εφημερίδες και τα Ρ/Τ Μέσα της Κεντρικής Μακεδονίας εκλέγεται ο Λεωνίδας Κασάπης.