Για σήμερα Κυριακή 20 Ιουνίου 2010, είναι προγραμματισμένες οι εξής εκδηλώσεις:

* Παγκόσμια Ημέρα για τους Πρόσφυγες η σημερινή.

* Μέχρι την Κυριακή 20 Ιουνίου θα διαρκέσουν στη Νέα Παραλία οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της 3ης Συνάντησης Πολιτιστικών Φορέων και Συλλόγων Νομού Θεσσαλονίκης. Η 3η Συνάντηση διοργανώνεται από τη νομαρχία Θεσσαλονίκης και το Κέντρο Πολιτισμού. Στο χώρο της παραλίας έχουν στηθεί τρεις εξέδρες για την παρουσίαση παραδοσιακών χορών, μουσικής, χορωδιών, θεατρικών δρώμενων, αναβιώσεων, τοπικών εθίμων κτλ.

* Συνεχίζονται στο Block33 οι μέρες μουντιάλ…μετά μουσικής! Μετά τα ματς της Κυριακής τη σκυτάλη επί σκηνής θα πάρουν οι Como Esta Loco.

* Στις 9:30 π.μ. στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής στην παραλία Κορινού Πιερίας, συνάντηση των εθελοντών στην εκστρατεία καθαρισμού της παραλίας που διοργανώνουν οι Νομαρχίες Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής και Πιερίας, με τίτλο: «Για να κολυμπάμε με την παρέα μας και όχι παρέα με τα σκουπίδια μας».

* Στις 7.30 μ.μ., στο πλαίσιο του 36ου Φεστιβάλ της Κ.Ν.Ε και του Οδηγητή, το 3ο Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων (Φιλιππουπόλεως 58, λεωφορεία ΟΑΣΘ 21 και 32, στάση «Σχολείο»), με κεντρικό σύνθημα : «Ζωή ολόκληρη όχι με δόσεις Αγώνας ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά»

* Στις 8 μ.μ., οι 90 χορευτές του Κοινωνικού Συνδέσμου Κατοίκων Χαριλάου σε χορούς από τη Μακεδονία, τη Θράκη, την Ήπειρό και τα ελληνικά νησιά θα κλείσουν την Κυριακή τις φετινές εκδηλώσεις «Χαριλιώτικα 2010».

* Στις 8.30 μ.μ., το Γ΄ Δημοτικό Διαμέρισμα Θεσσαλονίκης, διοργανώνει, στην πλατεία Καλλιθέας, θεατρική παράσταση Καραγκιόζη από το θέατρο σκιών Αγαπίου.