Κατηγορούνται ότι υπεξαίρεσαν δελτίο Τζόκερ αξίας 400.000 ευρώ, ένας ιδιοκτήτης πρακτορείου του ΟΠΑΠ στη Σταυρούπολη και ένας …πελάτης! Οι δύο τους πρόκειται να δικαστούν στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης.


Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου μαζί με τον πελάτη υπεξαίρεσαν το τυχερό δελτίο, στις 21 Ιουνίου 2005 ζήτησε από τον πράκτορα, με τον οποίο είχαν αναπτύξει φιλικές σχέσεις, ώστε κατέθετε δελτία και τηλεφωνικά, να επικυρώσει για τις κληρώσεις της επόμενης ημέρας 15 προτυπωμένα δελτία του παιχνιδιού Λόττο καθώς και άλλα 30 προτυπωμένα δελτία Τζόκερ, και θα κατέβαλε το αντίτιμο τις επόμενες ημέρες.
Όταν ο μηνυτής πήγε στο πρακτορείο, για να παραλάβει τα δελτία που είχε «παραγγείλει» τηλεφωνικά, ο ιδιοκτήτης τού έδωσε λιγότερα, ενώ τον ενημέρωσε ότι κάποιος πελάτης του πρακτορείου είχε κερδίσει το ποσό των 407.806,78 ευρώ, πιάνοντας 5άρι στο Τζόκερ.
Ο κατηγορούμενος, αρνείται κάθε κατηγορία και υποστηρίζει ότι ο παίκτης που παραπέμπεται μαζί του βρέθηκε στο πρακτορείο, την ώρα που αυτός επικύρωνε τα προεκτυπωμένα δελτία, και αγόρασε ένα από αυτά.