Πήγαιναν για μασάζ αλλά ...αισθησιακού τύπου! Το ινστιτούτο παροχής υπηρεσιών μασάζ τους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης παρείχε τελικά και άλλου είδους …υπηρεσίες, ερωτικές, από τις τέσσερις αλλοδαπές κοπέλες.
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ηθών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, εισέβαλαν στο ινστιτούτο και συνέλαβαν τις τέσσερις κοπέλες, ηλικίας 24 έως και 28 ετών, καθώς και τη 42χρονη ιδιοκτήτρια.
Σύμφωνα με την αστυνομία τα ερωτικά ραντεβού κλεινόταν τηλεφωνικά με τη 42χρονη ιδιοκτήτρια. Στη συνέχεια οι πελάτες πήγαιναν στο ινστιτούτο όπου δεχόταν τις …περιποιήσεις των νεαρών κοριτσιών, φυσικά πάντα με αμοιβή.
Ωστόσο από την προανάκριση προέκυψε ότι η 42χρονη βαρύνεται και με την κατηγορία της μαστροπείας, αφού αποδείχθηκε ότι αρχικά προσέλαβε και στη συνέχεια προήγαγε στην πορνεία (για πρώτη φορά) δυο από τα κορίτσια που συνελήφθησαν.
Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, το ινστιτούτο ήταν σε όλα παράνομο αφού δεν υπήρχε άδεια λειτουργίας και απασχολούσε προσωπικό χωρίς τις προβλεπόμενες άδειες εργασίας και τα απαραίτητα βιβλιάρια υγείας.