...μεταξύ χούλιγκανς αντίπαλων ομάδων. Διαβάστε την ανακοίνωση της αστυνομίας: Σήμερα Σάββατο 27 Μαρτίου 2010 και ώρα 00:40, στην πλατεία Ελευθερίας Χαλάστρας, έξω από σύνδεσμο φιλάθλων αθλητικού συλλόγου, ομάδα ατόμων που βρίσκονταν στο σημείο, εκσφενδόνισε μπουκάλια και διάφορα άλλα αντικείμενα εναντίον τριών διερχομένων ατόμων, ενώ κατάφεραν να συγκρατήσουν δύο από αυτά και με χρήση σωματικής βίας να τους προκαλέσουν σωματικές βλάβες. Επίσης, μετά τη λήξη του προαναφερόμενου συμβάντος, διαπιστώθηκε ότι η δίκυκλη μοτοσικλέτα του τρίτου ατόμου που διέφυγε, κάηκε ολοσχερώς, ενώ είχε ήδη αφαιρεθεί η πινακίδα κυκλοφορίας της. Από το Α.Τ. Χαλάστρας διεξάγονται έρευνες.
Εμείς να θυμίσουμε το τι είχε γινει πριν μερικές ημέρες στη Χαλάστρα με κλικ εδώ. Το σημερινό επεισόδιο είναι, προφανώς, η "απάντηση" σε έναν βρόμικο πόλεμο που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, μετά την αδυναμία της πολιτείας να ξεκαθαρίσει -εδώ και χρόνια- αυτό το πρόβλημα.
Το Salonicanews, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για όσα συμβαίνουν μεταξύ των χούλιγκανς αυτής της πόλης, με την ανοχή όσων είναι υπεύθυνοι για το πρόβλημα (ομάδες, πολιτεία, αθλητικός -και μη- Τύπος, αλλά και απλοί πολίτες που, με τη δικαιολογία της "καζούρας" μεταξύ φιλάθλων απλά εκτρέφει το αβγό του φιδιού) έχει σταματήσει, από το βράδυ της ίδιας ημέρας των επεισοδίων στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, να δημοσιεύει αθλητικές ειδήσεις -από την πόλη.