Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά των μέτρων της Αστυνομίας

Απροστάτευτη θεωρεί ότι βρέθηκε, στο Χαριλάου, η αποστολή του ΠΑΟΚ. Με μια ανακοίνωση με την οποία δε στρέφεται κατά των όσων έγιναν από οπαδούς, αλλά κατά των όσων δεν έγιναν από την αστυνομία, ουσιαστικά δηλώνει ότι δε θα παίρνει, πλέον, μέρος, στις συσκέψεις που θα γίνονται για μέτρα ασφάλειας στα γήπεδα. Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:
«Θα θέλαμε να καταδικάσουμε την Ελληνική Αστυνομία που σχεδίασε και εκτέλεσε άψογα τα μέτρα τάξης προκειμένου τελικά η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να παραμείνει επί 50 λεπτά στο λεωφορείο περικυκλωμένη από φιλάθλους του Άρη και να ρισκάρει την σωματική της ακεραιότητα κατά την είσοδο της στο γήπεδο. Ανάλογα αποτελεσματική ήταν και η προστασία της αποστολής του ΠΑΟΚ κατά την άφιξη της στο γήπεδο. Οι εικόνες που μετέδωσαν τα τηλεοπτικά κανάλια αντικατοπτρίζουν κατά το ήμισυ τη βάρβαρη πραγματικότητα.
Προφανώς η Ελληνική Αστυνομία είχε κουραστεί τόσες εβδομάδες να εμποδίζει το δημοκρατικό δικαίωμα των φιλάθλων του ΠΑΟΚ να υποστηρίξουν ειρηνικά την ομάδα σε εκτός έδρας αγώνες.
Η προστασία του πολίτη βρίσκεται σε εξέλιξη προφανώς για όποιον πολίτη δεν δηλώνει ΠΑΟΚτσής».

Σχόλια