Πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ επέβαλε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) στο ραδιοφωνικό σταθμό «Σκάι» για την εκπομπή του «πιτσιρίκου». Το αιτιολογικό για το πρόστιμο είναι η υποβάθμιση ποιότητας προγράμματος και επιβλήθηκε με ομόφωνη απόφαση. Αντίστοιχο πρόστιμο επιβλήθηκε και στο ραδιοφωνικό σταθμό «Rsa» του νομού Ηλείας για ύπαρξη δύο συχνοτήτων και δύο κέντρων εκπομπής.
Επίσης, ανακλήθηκε η βεβαίωση νομίμου λειτουργίας για τους ραδιοφωνικούς σταθμούς «Top FM» νομού Κοζάνης και «Radio Σιάτιστα» του ίδιου νομού, μετά τη διαπίστωση από την ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων) ότι οι σταθμοί αυτοί δεν λειτουργούν.
Το ΕΣΡ ενέκρινε τη μεταβίβαση του ραδιοφωνικού σταθμού «Ντέρτι» του νομού Καβάλας. Επίσης, ανακλήθηκε η βεβαίωση νομίμου λειτουργίας για τον ραδιοφωνικό σταθμό «Mini FM» του νομού Ηλείας και εγκρίθηκε η ψηφιακή μετάδοση για τους τηλεοπτικούς σταθμούς «Ήπειρος tv 1» και «ITV» του νομού Ιωαννίνων. Έτσι, οι σταθμοί για τους οποίους έχει εγκριθεί ψηφιακή μετάδοση ανέρχονται στους 86.
Σχετικά με τον ραδιοφωνικό σταθμό «Λάμψη 89,4» (πρώην «ράδιο Ζήτα») του νομού Θεσσαλονίκης και την αίτηση για έγκριση μεταβίβασης μετοχών του σταθμού, το ΕΣΡ ανέπεμψε το θέμα στον νομικό και τον οικονομολόγο του Συμβουλίου.