Σήμερα συνεδριάζουν οι αγρότες στο μπλόκο της Νίκαιας και του Προμαχώνα, επιδιώκοντας μία συνάντηση αύριο Τρίτη, με την υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κατερίνα Μπατζελή. Πάντως οι αγρότες από τον Προμαχώνα δεν το ΄χουν κουνήσει ρούπι: Συγκεντρωμένα παραμένουν τα τρακτέρ των αγροτών στο οδικό δίκτυο περιφερειακά της Θεσσαλονίκης. Τόσο στα «Πράσινα Φανάρια», στον κόμβο της Χαλκηδόνας, αλλά και στα διόδια των Μαλγάρων, η πρόσβαση των οχημάτων γινόταν ομαλά όλη τη νύχτα.
Οι αγρότες του νομού Σερρών παρέμειναν στη διάρκεια της νύχτας, στην οδική πρόσβαση προς το τελωνείο του Προμαχώνα, εμποδίζοντας τη διέλευση των φορτηγών.
Αποκλεισμένοι από τους αγρότες, είναι οι οδικοί κόμβοι της Νίκαιας και των Μικροθηβών στη Θεσσαλία.
Τα τρακτέρ των αγροτών παραμένουν συγκεντρωμένα στην Τρίγλια, στις Καλύβες, στην Ορμύλια, αλλά και στη Γαλάτιστα στο νομό της Χαλκιδικής.
Ανοιχτός στη διάρκεια της νύχτας ήταν ο δρόμος προς το συνοριακό σταθμό της Δοϊράνης, στο νομό Κιλκίς.
Οι αγρότες έχουν συγκεντρώσει τρακτέρ στο 23ο χλμ του δρόμου Κοζάνης-Λάρισας, αλλά και στο 40ό χλμ. του δρόμου Φλώρινας-Κοζάνης.
Στο νομό των Γρεβενών, 40 τρακτέρ παραμένουν στον κόμβο της Εγνατίας, ενώ οι αγρότες διατηρούν μικρό αριθμό από τρακτέρ, τα οποία παραμένουν συγκεντρωμένα και στη γέφυρα των Σερβίων, στην Κοζάνη, χωρίς να δημιουργούν πρόβλημα στην κυκλοφορία των οχημάτων.