ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ

Χωρίς να προκαλούν προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων, τα τρακτέρ των αγροτών παραμένουν στους οδικούς κόμβους στο νομό Θεσσαλονίκης («Πράσινα Φανάρια», διόδια Μαλγάρων, κόμβος Χαλκηδόνας). Το ίδιο συμβαίνει και στα τελωνεία του Ορμενίου και των Κήπων στο νομό του Έβρου, καθώς τα τρακτέρ των αγροτών και εκεί, παραμένουν δεξιά και αριστερά του δρόμου, χωρίς να εμποδίζουν την κίνηση των οχημάτων.
Από το τελωνείο των Κήπων, οι αγρότες αποσύρουν σταδιακά τρακτέρ και γεωργικά μηχανήμτα, ενώ η πρόσβαση στο τελωνείο του Ορμενίου ήταν αποκλεισμένη από τα μεσάνυχτα, μέχρι τις 2:15 τα ξημερώματα.
Αντίθετα, οι αγρότες της Θεσσαλίας κρατούν αποκλεισμένους τους οδικούς κόμβους της Νίκαιας και των Μικροθηβών, ενώ η διέλευση των οχημάτων γίνεται κανονικά από τον Τύρναβο και την Ελασσόνα.
Ανοιχτός ήταν στη διάρκεια της νύχτας, ο συνοριακός σταθμός της Εξοχής, στο νομό της Δράμας.
Κλειστός είναι και ο κόμβος της Χρυσούπολης, στην Καβάλα.
Ανοιχτός είναι ο κόμβος της Τρίγλιας, στη Χαλκιδική, όπως και κατά τη διάρκεια της νύχτας, ο συνοριακός σταθμός της Δοϊράνης, αλλά και το τελωνείο των Ευζώνων στο νομό Κιλκίς.ωΑνοιχτές είναι οι προσβάσεις των οχημάτων προς τους συνοριακούς σταθμούς της Νίκης και της Κρυσταλλοπηγής, στο νομό της Φλώρινας, ενώ οι αγρότες είναι συγκεντρωμένοι στη διασταύρωση Φιλώτα.
Στα Γρεβενά, 40 τρακτέρ παραμένουν στον κόμβο της Εγνατίας, έξω από την πόλη, ενώ τρακτέρ έχουν συγκεντρωθεί και στη γέφυρα των Σερβίων, στην Κοζάνη, χωρίς να δημιουργούν πρόβλημα στην κυκλοφορία των οχημάτων.