Χώρισαν κι αποφάσισε να δημοσιοποιήσει παλιές, ιδιαίτερες στιγμές τους, στο Διαδίκτυο. Ο λόγος για 22χρονο ομογενή, ο οποίος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Έκπληκτη η 18χρονη έμαθε, από φίλες και φίλους της, ότι ιδιαίτερες στιγμές της, με τον πρώην 22χρονο φίλο της, ήταν... ελεύθερες για τον κάθε ένα θεατή, στο Ίντερνετ. Στην αρχή δεν πίστεψε τίποτε, όταν όμως, κάποιοι, της έδειξαν τα τέσσερα βίντεο που την απεικόνιζαν σε αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές, αποφάσισε να δράσει.
Προσέφυγε στο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης. Είχε τις υποψίες της, για το ποιος ήταν αυτός που δημοσιοποίησε τα βίντεο, αλλά οι αστυνομικοί έπρεπε να διασταυρώσουν τις πληροφορίες. Έτσι, άρχισαν την προανάκριση κι ανέλυσαν τα ψηφιακά ίχνη του χρήστη που είχε αναρτήσει τα βίντεο σε συγκεκριμένη ροζ ιστοσελίδα, με παρόμοιο περιεχόμενο. Όπως διαπίστωσαν, στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, μπορούσε ο καθένας να αναρτήσει ό,τι βίντεο ήθελε, αφήνοντας, όμως, το ηλεκτρονικό του ίχνος. Έτσι, κατάφεραν να φθάσουν στον 22χρονο.
Επειδή είχε περάσει ο χρόνος του Αυτοφώρου, ο 22χρονος δε συνελήφθη διότι δεν συνέτρεχαν οι προϋποθέσεις της αυτόφωρης διαδικασίας. Η δικογραφία μετά την ολοκλήρωσή της θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης.