Στο ποδόσφαιρο χρειάζεσαι και τύχη. Την είχε με το μέρος του ο κακός, απόψε, ΠΑΟΚ, ο οποίος επί 88 λεπτά έψαχνε τρόπο να σπάσει τη διπλή ζώνη άμυνας που είχε στήσει ο Δώνης, στην Τούμπα. Δυο λεπτά πριν την κανονική λήξη (είχαμε και 4 λεπτά έξτρα χρόνο) τη λύση έδωσε το... γόνατο του Παπάζογλου: 1-0, η Τούμπα πήρε φωτιά και μέσα σε πανηγυρισμούς, ο Σάντος δήλωνε ότι "τα κάναμε όλα άσχημα, απόψε. Ήμασταν τυχεροί". Μονότονο ήταν το παιχνίδι, με τον κακό ΠΑΟΚ να μη βρίσκει διαδρόμους, καθώς δεν είχε την πάσα (ο Ίβιτς ήταν τιμωρημένος, ο Κριστιάνο που επιστρατεύτηκε ήταν εκτός κλίματος κι ο Φωτάκης ξεχασμένος στον πάγκο). Ο Ατρόμητος έδειξε ότι είναι μια καλοκουρδισμένη μηχανή. Αν δε γινόταν η φάση του 88 (ο Μουσλίμοβιτς έκανε μπάσιμο ενώ ο Παπάζογλου ήταν οφσάιτ, τελικά ο Βόσνιος αποφάσισε να σουτάρει, έπιασε ένα κακό σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε στο... μπούτι του Παπάζογλου, τον οποίο, στο μεταξύ, κάλυπτε ο Νάστος, ο οποίος το μόνο που έκανε ήταν να... σηκώσει το χέρι του για να δείξει οφσάιτ) δε θα έχανε με τίποτα. Μοναδικό λάθος του Δώνη πως είχε αποσύρει ό,τι είχε σε επιθετικό κι έτσι δεν μπορούσε να χτυπήσει την ισοπαλία στα λεπτά που απέμεναν μετά το 1-0.
Οι συνθέσεις
ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος)
: Χαλκιάς, Αραμπατζής (80' Παπάζογλου), Γκαρσία, Βιτόλο, Εντίνιο, Σορλέν (65' Κουτσιανικούλης), Μαλεζάς, Κοντρέρας, Λίνο, Βιεϊρίνια, Κριστιάνο Μοράες (46' Μουσλίμοβιτς)
Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Αναστασάκος (69' Τάτος), Μελισσάς, Περόνε, Μπρίτο (79' Σφακιανάκης), Νάστος, Σαρμιέντο, Καλατζής, Ολιβέιρα
Διαιτητής: Γιαννόπουλος Γ. (Αθηνών)
Βοηθοί: Τρύφωνας Σ. (Κέρκυρας), Μπιτσίδης Δ. (Θράκης)
4ος διαιτητής: Γιάχος Α. (Χίου)