Δεύτερη ληστεία σε βάρος ζευγαριού που είχε πάει στο Σέιχ Σου με το αυτοκίνητό του. Όπως πριν, περίπου, μια βδομάδα, στα Κωνσταντινουπολίτικα, έτσι και τα ξημερώματα σήμερα (Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009), θύματα ήταν ζευγάρι νεαρών που βρισκόταν σε περιοχή του Σέιχ Σου, μέσα στο αυτοκίνητό του. Από την αστυνομία έγινε μια γενική και φειδωλή ανακοίνωση, η οποία λέει τα εξής:
Σήμερα (28-11-2009) και ώρα 01:40, στην ευρύτερη περιοχή του περιαστικού δάσους Σέιχ Σου, τέσσερα άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, προσέγγισαν ΙΧΕ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε νεαρό ζευγάρι και με απειλή όπλων, αφαίρεσαν 2 κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό. Οι προαναφερόμενοι, τραυμάτισαν ελαφρά τον παθόντα, ο οποίος μετέβη σε νοσοκομείο της πόλης για παροχή πρώτων βοηθειών και αποχώρησε. Διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Στην ανακοίνωσή της η αστυνομία, για ευνόητους λόγους, αποφεύγει να δώσει πολλά στοιχεία για το ζευγάρι, ενώ ελάχιστα είναι και τα στοιχεία για τους δράστες. Απορίας άξιον είναι, όμως, για ποιο λόγο δεν ανακοινώνεται επίσημα το σημείο στο οποίο έγινε η ληστεία, καθώς η "ευρύτερη περιοχή του περιαστικού δάσους" είναι, ουσιαστικά, ένα τόξο άνω των 15 χιλιομέτρων.