Ληστεία σε χρυσοχοείο της Νεάπολης, στην οδό Παπανδρέου, σημειώθηκε πριν από λίγο (19.50 της Τρίτης 13 Οκτωβρίου 2009). Οι δράστες ήταν δύο, οπλισμένοι με πιστόλι. Ο ένας φορούσε φούτερ με κουκούλα και ήταν μουσάτος. Ο δεύτερος φορούσε κουκούλα που κάλυπτε το πρόσωπό του. Αυτήν την ώρα η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή τους στη γύρω περιοχή. Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, οι δράστες διέφυγαν πεζή.
Ληστεία σε χρυσοχοείο της Νεάπολης, στην οδό Παπανδρέου, σημειώθηκε πριν από λίγο (19.50 της Τρίτης 13 Οκτωβρίου 2009). Οι δράστες ήταν δύο, οπλισμένοι με πιστόλι. Ο ένας φορούσε φούτερ με κουκούλα και ήταν μουσάτος. Ο δεύτερος φορούσε κουκούλα που κάλυπτε το πρόσωπό του. Αυτήν την ώρα η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή τους στη γύρω περιοχή. Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, οι δράστες διέφυγαν πεζή.(c)salonicanews
Σχόλια
Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.