"Μπαγιάτικο" μπακάλικο στην Καλαμάτα!

«Το μπακάλικο της Θεσσαλονίκης» στην Καλαμάτα σχεδιάζουν να στήσουν στις 23-29 Νοεμβρίου 2009 οι διοργανωτές των εκδηλώσεων των "Δρόμων της Ελιάς". Πρόκειται για μια ιδέα του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, σε συνέχεια της συνεργασίας με το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ) και με στόχο να δημιουργηθούν συνέργιες μεταξύ επιχειρηματιών των δύο περιοχών.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΒΕΘ, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας προτίθεται να παραχωρήσει δωρεάν χώρο 60 τετραγωνικών στους Θεσσαλονικείς επιχειρηματίες-μέλη του (σε delicatessen κατάστημα, με την επωνυμία «Μυλόπετρα», που βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Καλαμάτας), προκειμένου να εκθέσουν παραδοσιακά τυποποιημένα προϊόντα της περιοχής. Επίσης, τα μέλη του ΕΒΕΘ θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν επιχειρηματικές συναντήσεις με εμπόρους και ιδιοκτήτες τοπικών δικτύων της Μεσσηνίας.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.messianianchamber.gr ή να καλούν το ΕΒΕΘ (τηλ. 2310 370 132).

Η φωτογραφία είναι του Νώντα Στυλιανίδη από το photoreportage.gr

Σχόλια