"Σίγουρα έχουμε χάσει βαθμούς σε σχέση με τους στόχους που έχουμε. Μπορούμε όπως και πέρσι να κάνουμε εκτός έδρας νίκες. Είναι σίγουρο ότι σήμερα παρουσιάσαμε περισσότερες δυσκολίες να κοντρολάρουμε το παιχνίδι έχοντας και πολύ περιορισμένες επιλογές". Αυτό τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Σάντος, μετά το παιχνίδι του Περιστερίου, με τον Ατρόμητο.
Όπως είπε, η ομάδα του ήθελε "να ελέγξει το παιχνίδι. Χωρίς την μπάλα κάναμε αυτό που είχαμε πει γιατί ο Ατρόμητος είναι μία ομάδα που αρέσκεται να ξεκινάει τις επιθέσεις του από πίσω. Οπότε αν τους μπλοκάραμε σε εκείνο το σημείο θα χάνανε την δύναμή τους. Το καταφέραμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο όπου είχαμε την μπάλα στα δικά μας πόδια. Από εκεί και πέρα στον επιθετικό τομέα θέλαμε να έχουμε καλή κυκλοφορία και να βάλουμε κάποιο γκολ. Στο τέλος μας έλειψε μια καλή πάσα ή μια καλή επιλογή. Ο Ατρόμητος δεν μπόρεσε να βρει διαδρόμους και να δημιουργήσει καταστάσεις στην εστία μας. Στο δεύτερο ημίχρονο και στο πρώτο δεκάλεπτο δεν πιέσαμε τον αντίπαλό μας με αποτέλεσμα ο Ατρόμητος να πάρει την πρωτοβουλία και τον έλεγχο του παιχνιδιού.
Εμείς με τις αλλαγές που κάναμε θέλαμε να δώσουμε περισσότερες επιλογές στην ομάδα μας. Κάτι τέτοιο δεν έγινε εκτός από το τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού. Ο Ατρόμητος αγωνίστηκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και αν και δεν το δεχόμαστε θα πρέπει να το δεχθούμε".
Για τη φάση του ακυρωθέντος γκολ του Κονσεϊσάο, είπε: "Η αλήθεια είναι ότι θα πρέπει να δούμε το γκολ του Κονσεϊσάο και στην τηλεόραση για να έχουμε σίγουρη άποψη. Από την θέση που ήμουν ήταν γκολ".