Πληρωμένος εκτελεστής της μαφίας βρίσκεται στα χέρια της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Ο δράστης, ένας 43χρονος ομογενής, κατηγορείται ότι σκότωσε τρία άτομα, εκτελώντας συμβόλαια ... θανάτου.
Στη σύλληψή του προχώρησαν οι άνδρες τις αστυνομίας κατά τη διάρκεια διενέργειας τυπικού ελέγχου. Όπως διαπιστώθηκε, σε βάρος του 43χρονοου ομογενή από την πρώην Σοβιετική Ένωση, εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης των ανακριτικών αρχών Βεροίας.
Η έκπληξη των αστυνομικών ήταν μεγάλη όταν διαπίστωσαν ότι ο 43χρονος θεωρούνταν ύποπτος για τρεις δολοφονίες! Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι διωκτικές αρχές, ο ομογενής φέρεται ως εκτελεστής και υπεύθυνος για τη δολοφονία τριών ατόμων, το διάστημα από το 1996 έως το 1998, σε περιοχές της Ξάνθης, της Ημαθίας και της Θεσσαλονίκης.
Μ’ αυτή την νέα σύλληψη, οι διωκτικές αρχές προσπαθούν να ρίξουν άπλετο φως σε τρεις ανεξιχνίαστες μέχρι στιγμής δολοφονίες που διεπράχθησαν τη δεκαετία του ’90 με θύματα μέλη κυκλωμάτων του υποκόσμου.
Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι έχουμε να κάνουμε με εγκλήματα χωρίς… πτώματα! Σε όλες τις περιπτώσεις, ο φερόμενος ως δράστης φρόντισε να εξαφανίσει κάθε ίχνος από τα θύματα, με αποτέλεσμα τα πτώματά τους να μην έχουν βρεθεί έως σήμερα.
Τα εντάλματα σύλληψης εκδόθηκαν όταν πρώην μέλος της ίδιας συμμορίας, στην οποία ανήκε ο 43χρονος, «έσπασε» το νόμο της σιωπής, καταθέτοντας στοιχεία που κατέτειναν στο ότι οι εκτελέσεις αποδίδονταν σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, με ενεργό συμμετοχή του κατηγορούμενου.