* Στις 10.00 πμ, επίσκεψη Αλ Τσίπρα στο Β' ΚΑΠΗ Καισαριανής
* Στις 11.00 πμ, επίσκεψη Αλ. Τσίπρα στο ΙΚΑ Ηλιούπολης
* Στις 11.00 πμ, Συνέντευξη Τύπου από τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Τελλόγλειου Ιδρύματος Τεχνών Α.Π.Θ. στο Τελλόγλειο, με θέμα τα εγκαίνια της έκθεσης για τον Μιρό.
* Στις 12.00 πμ, Συνέντευξη Τύπου της προέδρου του Συλλόγου Καρκινοπαθών Μακεδονίας-Θράκης Περσεφόνης Μήττα, στα γραφεία του Συλλόγου. (Θεσσαλονίκη/Εγνατίας 65)
* Στις 12.00 πμ, Συνέντευξη Τύπου στην Εθνική Πινακοθήκη για την παρουσίαση έκθεσης (Αθήνα)
* Στις 12.00 πμ Συνέντευξη Τύπου, στο Μέγαρο Μουσικής, από το συγκρότημα μοντέρνου χορού Elisa Monte Dance, που θα εμφανιστεί στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο των Δημητρίων (Θεσσαλονίκη/Μέγαρο Μουσικής)
* Στις 12.00 πμ, συνάντηση Γ. Παπανδρέου με εκπροσώπους του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας και εργαζόμενους σε βιοτεχνία στο Περιστέρι
* Στις 12.00 πμ, συνεντεύξεις Τύπου για την έκθεση αρχιτεκτονικής "Δημήτρης Φατούρος" και την έκθεση του Τζέιμς Ενσορ (Αθήνα/Μουσείο Μπενάκη-Πειραιώς)
* Στις 12.00 πμ, συνέντευξη Τύπου του προέδρου της Δημοκρατικής Αναγέννησης, Στ. Παπαθεμελή (Αθήνα/Ζάππειο)
* Στη 1 μμ, Συνέντευξη τύπου της επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας των Οικολόγων Πράσινων Μαρίας Πίνιου Καλλή, στα γραφεία του κόμματος στη Θεσσαλονίκη (Πλάτωνος 1, Θεσσαλονίκη)
* Στη 1 μμ, Συνέντευξη Τύπου της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Καλαμαριάς, η οποία διοργανώνει από 28 Σεπτεμβρίου ως και 3 Οκτωβρίου στον πολυχώρο REMEZZO στην Αρετσού Καλαμαριάς έκθεση με θέμα: « Ανδρέας Παπανδρέου, 35 χρόνια ΠΑΣΟΚ». Για την ανάδειξη των νοημάτων της έκθεσης θα δοθεί συνέντευξη τύπου στο κεντρικό εκλογικό κέντρο του ΠΑΣΟΚ στην Ικτίνου με Τσιμισκή, όπου θα μοιραστεί και το ανάλογο υλικό στους δημοσιογράφους.
* Στη 1 μμ, Συνέντευξη Τύπου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρα για το φορολογικό σύστημα (Αθήνα/Athens Imperial)
* Στις 5.30 μμ, προεκλογική ομιλία Κ. Καραμανλή (Μυτιλήνη)
* Στις 6 μμ, Διάλεξη με θέμα «Δυσλεξία, Μαθησιακές Δυσκολίες, Διάσπαση Προσοχής, Τεστ & Μέθοδος Παυλίδη», στο κινηματοθέατρο Άστρον στη Μενεμένη (Χρ. Σμύρνης & Κομνηνών). Ομιλητής θα είναι ο καθηγητής μαθησιακών δυσκολιών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Γεώργιος Παυλίδης, μέλος της Διεθνούς Ακαδημίας Ερευνών Μαθησιακών Δυσκολιών. Στη διάλεξη θα παρουσιαστεί η συμπτωματολογία της δυσλεξίας και θα γίνει αναφορά στη βιολογική πρόγνωση- διάγνωση με το Τεστ Παυλίδη.
* Στις 6 μμ, Ποδόσφαιρο-Β' Εθνική (3η ημέρα): Θρασύβουλος-Κέρκυρα - 18:00:00, Τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΤ-3
* Στις 7 μμ, ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Πλάκας παρουσιάζει το βιβλίο του "οι Αγωνίες της ‘Μέσης Πολιτείας", στο Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΜ-Θ (Μορκεντάου 1)
* Στις 7 μμ, Βόλεϊ-ΕΣΑΠ-All Star Game ανδρών - 19:00:00, Το All Star Game θα διεξαχθεί στο νέο κλειστό των Μελισσίων.* Στις 7 μμ, προεκλογική ομιλία Γ. Καρατζαφέρη στην Κομοτηνή (Ξενοδοχείο Φιλία)
* Στις 7.30 Προεκλογική ομιλία Κ. Καραμανλή (Ρόδος- Πλατεία Κύπρου )
* Στις 8 μμ, προεκλογική ομιλία Αλ. Παπαρήγα στη Θεσσαλονίκη (πλ. Αριστοτέλους)
* Στις 8 μμ, συναυλία κλασσικής μουσικής στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης. Είσοδος ελεύθερη.
* Στις 9 μμ, Μπάσκετ-ΕΣΑΚΕ-Κλήρωση Α1 Ανδρών - 21:00:00, Η κλήρωση θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο «The Westin Athens Astir Palace Beach Resort» (Απόλλωνος 40, Astir Palace Complex, Βουλιαγμένη)