* Στις 10 π.μ. συνάντηση του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργου Καρατζαφέρη, με τον υπηρεσιακό υπουργό Εσωτερικών Σπύρο Φλογαΐτη, για θέματα εκλογικής διαδικασίας.

* Στις 10 π.μ. συνάντηση του προέδρου του Συνασπισμού Αλέξη Τσίπρα, με την Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Υπαλλήλων Ελλάδας και το Σωματείο Εργαζομένων της ασφαλιστικής εταιρείας «Ασπίς Πρόνοια [APRr.AT] », στα γραφεία του κόμματος.

* Στις 11 π.μ. επίσκεψη του υπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, Άρη Σπηλιωτόπουλου, στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, στο Αιγάλεω.

* Στις 11:30 επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (Σταδίου 29, Αθήνα).

* Στις 12 το μεσημέρι στο αμφιθέατρο του Γ.Ν.Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης ο διαπιστευμένος φορέας πιστοποίησης TUV Hellas ΑΕ θα απονείμει πιστοποιητικά για το σύστημα διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το ΕΝ ISO 9001:2000 στους νέους διευθυντές του Ακτινοδιαγνωστικού Εργαστηρίου, του τμήματος Επειγόντων Περιστατικών και του Τμήματος Ιατρικής Φυσικής –Ακτινοφυσικής.

* Στις 12 το μεσημέρι συνέντευξη Τύπου των Οικολόγων-Πρασίνων με θέμα την διαφάνεια.

* Στις 12 το μεσημέρι η υπουργός Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη, απαντά στο «Live με τη Ντόρα».

* Στις 12 το μεσημέρι στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης η καθιερωμένη συνάντηση του Δημάρχου, Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, με τους δημοσιογράφους.

* Στη 1 μ.μ. συνέντευξη της Ντόρας Μπακογιάννη στο ραδιόφωνο του REAL.

* Στη 1 μ.μ. στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας συνέντευξη Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για το τραπεζικό και το χρηματοπιστωτικό σύστημα.

* Στις 7 μ.μ. στην Πλατεία Κοτζιά στην Αθήνα, η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς, με ομιλητή τον πρόεδρο του Συνασπισμού, Αλέξη Τσίπρα.

* Στις 7 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Κορυδαλλού, προεκλογική ομιλία του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργου Καρατζαφέρη.

* Στις 7:30 μ.μ. ομιλία του πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στην Πλατεία Λάμπρου Κατσώνη, στη Λειβαδιά.

* Στις 7:30 μ.μ. ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στην Πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.

* Στις 7:30 μ.μ. ομιλία του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στην Πλατεία Κοραή, στον Πειραιά.

* Στις 7:30 μ.μ. ομιλία του γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματος, Γιάννη Ραγκούση, σε πολιτική εκδήλωση στην Πλατεία Δαβάκη, στην Καλλιθέα.

* Στις 8 μ.μ. συνέντευξη της υπουργού Εξωτερικών, Ντόρας Μπακογιάννη, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1