• Στις 12 μμ – 1 μμ Το Εργαστήριο Ραδιοεπικοινωνιών του Α.Π.Θ. με Διευθυντή τον καθηγητή κ. Ιωάννη Σάχαλο, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα "Κεραίες και Περιβάλλον: Τι μας δείχνει το Πρόγραμμα ΕΡΜΗΣ;" στο ξενοδοχείο ELECTRA PALACE.
  • Στη 1 μμ. η 11η Τακτική Συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Νομαρχιακού Συμβουλίου με βασικό θέμα ημερήσιας διάταξης την τροποποίηση του προϋπολογισμού της Ν.Α.Θ. οικονομικού έτους 2009.
  • Στις 7 μμ, ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης θα πραγματοποιήσει ομιλία στην ανοικτή συνεδρίαση της 34ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μελών του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδας (ΣΕΒΕ) με θέμα: «Στρατηγική Συνδυασμένων Μεταφορών στη Βόρεια Ελλάδα και οι Νέες Εμπορευματικές Υπηρεσίες του ΟΣΕ».
  • Στις 8 μμ η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Θεσσαλονίκης οργανώνει, στο κτίριο του Κέντρου Ιστορίας Θεσσαλονίκης (Πλατεία Ιπποδρομίου, Μέγαρο Μπίλλη), ενημερωτική επιστημονική εκδήλωση με θέμα: «Διατροφή - Ανάπτυξη -Υγεία» με τη συμμετοχή επιστημόνων της πόλης μας.