• Στις 12 μμ, το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ) η HELEXPO ΑΕ και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλιοπωλών(ΠΟΕΒ) οργανώνουν συνέντευξη Τύπου με θέμα: Απολογισμός της 6ης Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης.
  • Στις 6 μμ, ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, η εντεταλμένη νομαρχιακή σύμβουλος της Διεύθυνσης Πολιτισμού σε θέματα Νεολαίας Χριστίνα Κελεσίδου και το Ευρωπαϊκό και Μεσογειακό Ινστιτούτο Σπουδών, οργανώνουν ημερίδα με θέμα «Ακροβατώντας στα όρια της Μετάφρασης και της Διερμηνείας: Γλώσσες, Εκπαίδευση, Προοπτικές», στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» (Εθνικής Αμύνης 1).
  • Στις 8 μμ, εγκαίνια έκθεσης έργων των παιδικών τμημάτων των Εικαστικών εργαστηρίων του οργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πολίχνης, στο Πνευματικό Κέντρο Πολίχνης ( Ελπίδος 33). Η έκθεση θα έχει διάρκεια από 3/6 – 10/6/2009 με ωράριο λειτουργίας : Δευτέρα - Παρασκευή από 10:00 - 20: 00.
  • Στις 8:30 μμ, ρεσιτάλ βιολοντσέλου του Μ. Κασσάρα στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Αποφοίτων Ωδείων Θεσσαλονίκης