• Στις 9:15 πμ, ο Τομέας Φαρμακευτικής Χημείας του Αριστοτελείου Πανεπστημίου Θεσσαλονίκης υπό την αιγίδα των: European Federation for Pharmaceutical Sciences και European Federation for Medicinal Chemistry, οργανώνει συνέδριο στο Αμφιθέατρο του Τελλογλείου Ιδρύματος Τεχνών, Αγίου Δημητρίου 159Α.
  • Στις 11 πμ, εξόρμηση για τη διαχείριση των απορριμμάτων και την ανακύκλωση διοργανώνει η Επιτροπή Ανακύκλωσης της δημοτικής παράταξης «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη», στην πλατεία Αριστοτέλους.
  • Στις 11 πμ, στο πλαίσιο των παρεμβάσεων που πραγματοποιούνται τα τελευταία χρόνια από το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών της Κοινωνικής Κλινικής Ψυχολογίας των Εξαρτήσεων και Ψυχοκοινωνικών Προβλημάτων του Τμήματος Ψυχολογίας του Α.Π.Θ. και του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας του Α.Π.Θ., σε συνεργασία με συλλογικότητες και φορείς της Θεσσαλονίκης που δραστηριοποιούνται σε τομείς αναπηρίας, εκπαίδευσης, σωματικής και ψυχικής υγείας θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση, με θέμα: «Δράσεις στην Πόλη Ενάντια στον Αποκλεισμό στην Κοινωνία, στην Υγεία και στην Εκπαίδευση», στην παραλία της Θεσσαλονίκης (άγαλμα Μ. Αλεξάνδρου, ως τα μεσάνυχτα)
  • Στις 11:30 πμ, στη Νικομήδεια, ένας δρόμος γεμάτος χρώματα, ένας δρόμος τέχνης. Ένας εμπορικός δρόμος της Σταυρούπολης θα κλείσει για 2 ώρες, για να φιλοξενήσει την εκδήλωση «τέχνη & αγορά» που οργανώνει για δεύτερη χρονιά το Ε.Ε.Τ. «ίρις». Οι σπουδαστές του τμήματος ζωγραφικής ενηλίκων του Εργαστηρίου παρεμβαίνουν με τα έργα τους σε συνεργασία με τους καταστηματάρχες στις βιτρίνες των μαγαζιών τους, σε μια προσπάθεια να ξαφνιάσουν, να υποψιάσουν, να προκαλέσουν, να φέρουν την τέχνη πιο κοντά να επικοινωνήσει με τον ανυποψίαστο περαστικό, δηλώνοντας για μια ακόμη φορά ότι η τέχνη ανήκει σε όλους, βρίσκεται παντού και πρέπει να είναι μέρος της καθημερινότητάς μας.
  • Στις 8 μμ, στο Δρυοδάσος του Φιλύρου, τα μέλη του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλύρου, του Ποντιακού Συλλόγου Φιλύρου και του ΚΑΠΗ Φιλύρου θα παρουσιάσουν το δρώμενο μνήμης «Από το Καραμπουρνού στο Φίλυρο»