• Στις 9:30 πμ, η Επιτροπή Κοινωνικής Πολιτικής του Α.Π.Θ., διοργανώνει Έκθεση σε συνεργασία με το Σύλλογο Φίλων-Εθελοντών Εταιρίας Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης και τη μη κυβερνητική οργάνωση "Αναπηρία Σήμερα", στο ισόγειο του κτιρίου διοίκησης «Κ. Καραθεοδωρή». Παιδιά και μέλη του συλλόγου φίλων εθελοντών της Εταιρίας Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης θα εκθέσουν τα έργα τους, από τη Δευτέρα 27 Απριλίου 2009 μέχρι και την Πέμπτη 30 Απριλίου 2009 και ώρες 9:30 με 15.00.
  • Στις 2 μμ, ο Νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης παραθέτει συνέντευξη Τύπου, στο εστιατόριο «Πεσκάδο» (Θ. Σοφούλη 90), με θέμα τη διοργάνωση του Διεθνούς Μήτινγκ Στίβου.
  • Στις 6:30 μμ, πικετοφορία στην Άνω Τούμπα (Αγ. Βαρβάρα) οργανώνει η ΚΟΒ Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, ενόψει Πρωτομαγιάς
  • Στις 7 μμ διάλεξη με θέμα «Νέοι και έφηβοι με επιθετική συμπεριφορά», στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» (Εθνικής Αμύνης 1). Εισηγήτρια θα είναι η Δρ. Καλλιόπη Εμμανουηλίδου, διδάσκουσα στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
  • Στις 7 μμ, στο Πολυβιβλιοπωλείο Μαλλιάρης-Παιδεία – Ανατόλια (Δ. Γούναρη 39, Καμάρα, τηλ. 2310 277113): Παρουσίαση βιβλίου του Φώτη Κουτσαμπάρη με τίτλο «Λοξές ματιές», από τις εκδόσεις «Μαλλιάρης-Παιδεία».
  • Στις 7 μμ, το Ίδρυμα Μελετών Χερσονήσου του Αίμου και το Γενικό Προξενείο της Γαλλίας οργανώνουν διάλεξη του πολιτικού συμβούλου της EUROFOR στο Σεράγεβο Fabien Limonier, με θέμα: L'Union Européenne en Bosnie-Herzégovine 2004-2009 τη Δευτέρα 27 Απριλίου 2009, 7.00 μ.μ., στην Αίθουσα Διαλέξεων «Βασίλειος Λαούρδας» του Ιδρύματος Μελετών Χερσονήσου του Αίμου, Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου 31Α, 3ος όροφος. Η διάλεξη θα γίνει στα γαλλικά
  • Στις 7:30 μμ, η Τοπική Οργάνωση Ελευθερίου Κορδελιού διοργανώνει πολιτική εκδήλωση στην αίθουσα Ν.Γ.Πετζίκη στο Κορδελιό, με θέμα: «Οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις». Ομιλητής : Χάρης Καστανίδης.