• Στις 12 μμ, πορεία αλληλεγγύης στην Κωσταντίνα Κούνεβα, για την κατάργηση των εργολαβιών στο Α.Π.Θ. και την μονιμοποίηση των εργαζομένων στην καθαριότητα και στη φύλαξη. Την οργανώνει η επιτροπή κατάληψης της Πρυτανείας του Α.Π.Θ..
  • Στις 12 μμ , στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονικης ο Julien Kilanga θα μιλήσει στους μεταπτυχιακούς φοιτητές με θέμα την γαλλική λογοτεχνία του Κογκό σήμερα και τις σχέσεις της με τον εξωτισμό στο πλαίσιο του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας Α.Π.Θ « Μορφές εξωτισμού και κοσμοπολιτισμού στις γαλλόφωνες λογοτεχνίες»
  • Στη 1 μμ, συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Νομαρχιακού Συμβουλίου.
  • Στις 5:30 μμ δεύτερη μέρα για τον κύκλο σεμιναρίων του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος και της Epsilon Business Training με στόχο να δοθούν απαντήσεις σε ένα ευρύ φάσμα εργατικών και ασφαλιστικών ζητημάτων που έχουν προκύψει από το N. 3655/2008 και τις ερμηνευτικές αποφάσεις που ακολούθησαν. Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στο εκπαιδευτικό κέντρο Epsilon Business Training (17ης Νοεμβρίου 79, 2ος όροφος, Κωνσταντινοπολίτικα, Θεσσαλονίκη), στα Ασφαλιστικά Θέματα
  • Στις 6:30 συνδιάσκεψη αγροτικών στελεχών που διοργανώνει η Περιφερειακή Επιτροπή ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κεντρικής Μακεδονίας στο Πολιτιστικό Κέντρο Σίνδου (πλατεία Σίνδου).
  • Στις 7 μμ με 127 θέματα στην ημερήσια διάταξη θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης. Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι και αυτό της τροποποίησης της ισχύουσας ρυμοτομίας στη Νέα Παραλία, από το ύψος του Λευκού Πύργου έως το Μέγαρο Μουσικής.
  • Στις 7:30 μμ εσπερίδα με θέμα «Η δια βίου μάθηση σε επαγγελματίες» διοργανώνει την Πέμπτη, 19 Μαρτίου, στις το βράδυ, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΕΘ (Αριστοτέλους 27, 1ος όροφος).
  • Στις 8 μμ στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης, ο Julien Kilanga , και με την ιδιότητα του ποιητή και μυθιστοριογράφου, θα παρουσιάσει την δίγλωσση ποιητική συλλογή «Αποικία Κοχυλιών» της γαλλόφωνης ποιήτριας Μελίτας Τόκα-Καραχάλιου (εκδόσεις Αρμός).
  • Στις 8.15, στον κινηματογράφο Αλέξανδρος (Λευκός Πύργος) προβολή της ταινίας του Ζάχου Σαμολαδά "Ο Πίθηκος Που Έπεσε Από Τον Ουρανό". Είσοδος ελεύθερη.