Την ισοπαλία ήθελε, την ισοπαλία πήρε ο Άρης στη Λάρισα –το τελικό 1-1 διαμορφώθηκε με δυο πέναλτι, διότι διαφορετικά…
Για να καταλάβετε, το α μέρος είχε, όλη κι όλη, μία ευκαιρία, στο 28(τον Πάρα πρόλαβε ο Σηφάκης). Μια από τα ίδια και στο β, με δυο ευκαιρίες περισσότερες και δυο γκολ -από πέναλτι: στο 75 κεφαλιά του Πάρα μπλόκαρε ο καλά τοποθετημένος Σηφάκης, στο 83 καλό σουτ του Τζεντίλ μπλόκαρε ο τερματοφύλακας και στο 90+1 άψυχη κεφαλιά του Βενετίδη πέρασε άουτ.
Τα γκολ: Στο 76 ο Ρομπέρζ «έφαγε» την προσποίηση του Νεντίν και τον ανέτρεψε. Πέναλτι, με τον Ζουράφσκι και 1-0, με δεκάδες φιλάθλους να μπαίνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Ο Κότσιος… έφερε το ματς στα ίσια: Ανέτρεψε, καθαρά, τον Κάμπορα στο 87 και ο Κόκε ισοφάρισε, με πέναλτι, σε 1-1.
Φοβισμένος ο διαιτητής Παμπορίδης(Γούκος-Βλάχος). Χαρίστηκε στον Γκαρσία, που έβαλε στο μάτι κι έστειλε εκτός αγώνα τον Γιαννακόπουλο, δεν τόλμησε να διακόψει το παιχνίδι όταν έπεσαν μέσα κροτίδες από τους φιλάθλους της ΑΕΛ σε ένα κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο, ή στην… πανηγυρική εισβολή των φιλάθλων των γηπεδούχων στο γκολ. Κιτρίνισε τους: Γιάχιτς, Βενετίδη, Γκουέλα, Πάρα, Γκαρσία, Κυριακίδη.
Λάρισα(Ουζουνίδης): Κοτσόλης, Νταμπίζας, Κώτσιος, Μπουκουβάλας, Βενετίδης, Κυριακίδης, Σαρμιέντο (67' Φωτάκης), Ιλιτς, Γιαννακόπουλος (23' Ζουράφσκι), Πάρα, Γκουέλα (46' Μετίν)
Άρης(Μαζίνιο): Σηφάκης, Καράμπελας, Νέτο, Ρομπέρζ, Μπατιόν (85' Κάμπορα), Κάλβο, Ρεγκέιρο (73' Τζεντίλ), Γιάχιτς, Γκαρσία, Κόκε, Χαβίτο (52' Βλοντάρτσικ).