Πιο ουσιαστικός στο β μέρος ο ΠΑΟΚ, με γκολ του Κοντρέρας(78) από σέντρα του Κονσεϊσάο, πήρε τη νίκη στο ντέρμπι της Τούμπας, επί του Ηρακλή, με 1-0. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο α μέρος, με τον Αγρίτη(κεφαλιά σε κενή εστία άουτ). Κατά τα άλλα απείλησε με φάουλ του Κονέ. Οι γηπεδούχοι είχαν δύο κλασσικές ευκαιρίες (πάλι στο β μέρος) με τετ α τετ του Κονσεϊσάο (έδιωξε ο Κοβαλέφσκι) και Μουσλίμοβιτς (χλιαρό πλασέ άουτ).
Οι διαιτητές(Σπάθας, Φαντόπουλος -Πειραιά- Παπαδόπουλος -Κοζάνης) με λάθη: Από ένα ανύπαρκτο οφσάιτ στις δύο ομάδες, ενώ χαρίστηκε στον Ντιέ, όταν μάρκαρε επικίνδυνα το Μουσλίμοβιτς στο κέντρο του γηπέδου (έπρεπε να δείξει κόκκινη). Κιτρινίστηκαν οι Παπαστεργιανός (13' Ηρακλής), Κοντρέρας (23' ΠΑΟΚ), Ιωαννίδης (47' Ηρακλής), Αγρίτης (65' Ηρακλής), Ντιέ (80' Ηρακλής).
Συνθέσεις:
ΠΑΟΚ(Σάντος): Χαλκιάς, Αραμπατζής, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Λίνο, Κονσεϊσάο, Γκαρσία(Χούτος 42'), Βερόν, Σορλέν, Ίβιτς, Μουσλίμοβιτς (Μπαλάφας 87').
Ηρακλής(Κατσαβάκης): Κοβαλέφσκι, Παπαζαχαρίας, Ιωαννίδης, Μάρτος, Αγρίτης (Βούκοβιτς 80'), Κομβολίδης (Κίκο 56'), Ντιέ, Παπαστεργιανός (Γιαννούλης 62'), Επστάιν, Κονέ, Κατσαμπής.