Παρά το ότι έπαιζε με δέκα παίκτες, ο Άρης κατάφερε να κερδίσει, με γκολ του Βλόνταρτσικ, στο 91, με 2-1 το Θρασύβουλο και να πάρει τους πολυπόθητους τρεις βαθμούς της νίκης, στον αγώνα του για να μπει στα πλέι οφ. Το σκορ άνοιξε, στο 3, με αυτογκόλ του Πρίτα, για τους φιλοξενούμενους και ισοφάρισε, με πέναλτι, σε 1-1, ο Κάμπορα, στο 35. Δικαιολογημένη η αποβολή του Καράμπελα στο 63(δεύτερη κίτρινη). Το τρίο των διαιτητών (Γιαννόπουλος, Καλαϊτζίδης, Παπαχαραλάμπους) χρεώνονται με δύο ανύπαρκτα οφσάιτ, ένα για κάθε ομάδα. Σ αυτό του Θρασύβουλου, στο 78, ο Αμπράμοβιτς είχε προλάβει να στείλε τη μπάλα στα δίκτυα.
Οι συνθέσεις:
Άρης(Μαζίνιο): Μιχάλης Σηφάκης, Αλεχάντρο Λέμπο, Βαλεντίν Ρομπέρζ, Νίκος Καράμπελας, Νταρσί Νέτο, Τόνι Κάλβο (77' Πιότρ Βλοντάρτσικ), Θανάσης Πρίττας (56' Ρομπέρτο Μπατιόν), Νάτσο Γκαρσία, Φρανσίσκο Χαβίτο, Χαβιέρ Κάμπορα (68' Κρίστι Βανγκέλι), Τιάγκο Ζεντίλ
Θρασύβουλος(Τσώλης): Νίκος Κωστάκης, Γιώργος Γαργαρώνης, Φεντερίκο Μαρτορέλ, Μεχμέτ Χετεμάι, Κώστας Μανωλάς (47' Γιώργος Γαργαρώνης), Δημήτρης Μαυρογενίδης, Γκονσάλβες Ουέλινγκτον, Γιάννης Σωτήρχος, Λουίς Αλβες, Γιάννης Κατσίκης, Γιάννης Χλωρός (47' Ντομαγκόι Αμπράμοβιτς)