Δήλωση με νόημα!


«Ο καθένας έχει τη δυνατότητα να καταθέτει την άποψη του σε μια ευρωπαϊκή Δημοκρατία, που είναι η Ελλάδα». Τη δήλωση αυτή έκανε, από τη Θεσσαλονίκη, το βράδυ της Δευτέρας 14 Απριλίου 2008, η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, όταν ρωτήθηκε, από δημοσιογράφο για τις απόψεις του εκπρόσωπου της κυβέρνησης των Σκοπίων, Μπλαγκόι Χατζίνσκι, στο συνέδριο που έγινε στη Σχολή Ικάρων, με θέμα «Εξωτερική πολιτική και άμυνα στα Βαλκάνια τον 21ο αιώνα».
Η υπουργός Εξωτερικών συμπλήρωσε: «Η απάντηση εδόθη από τον εκπρόσωπο του υπουργείου Εξωτερικών και ήταν μια απάντηση νηφάλια, ψύχραιμη και εξέφρασε τη θέση της χώρας μας. Η θέση της χώρας μας είναι σαφής: Η ευρωπαϊκή προοπτική και ευρωατλαντική προοπτική για τη γειτονική χώρα πρέπει να βασιστεί πάνω σε σοβαρές και σταθερές βάσεις. Σταθερή βάση είναι η επίλυση του θέματος του ονόματος».
Η κ. Μπακογιάννη έκανε αυτή τη δήλωση προσερχόμενη σε εκδήλωση του υπουργείου Εξωτερικών στη Θεσσαλονίκη με θέμα την
οικονομική διπλωματία.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.