Σκληρή κόντρα στη νομαρχία

Της τρελής το μαλλί έγινε στο νομαρχιακό συμβούλιο.
Ο νομάρχης, Παν. Ψωμιάδης, απέπεμψε τον νομαρχιακό του σύμβουλο, Γιάννη Μπίκο, όταν ο τελευταίος καταψήφισε (και ως εκ τούτου δεν εγκρίθηκε) το έργο κατασκευής τάφρου μεταξύ των λιμνών Κορώνειας και Βόλβης, προϋπολογισμού 8 εκατομμυρίων ευρώ. Κι αυτό επειδή, όπως αναφέρεται και στο δημοσίευμα του Β. Πλάκα, στη "Μακεδονία" (το οποίο μπορείς να διαβάσεις με ένα κλικ εδώ), άλλη εταιρία μειοδοτούσε στους διαγωνισμούς κι άλλη έπαιρνε τα έργα.
Την πρόταση δεν ψήφισε και η έπαρχος Λαγκαδά, Πόπη Καλαϊτζή.
Ακολούθησε η... καρατόμηση του κ. Μπίκου και η ανακοίνωση της νομαρχίας (την οποία μπορείς να διαβάσεις με ένα κλικ εδώ, από το Αθηναϊκό Πρακτορείο, αφού ο server της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης είχε... πέσει την ώρα της ανάρτησης αυτού του ποστ) σύμφωνα με την οποία ο κ. Μπίκος μπορεί να επανέλθει αν... συμορφωθεί με τας υποδείξεις.
Ο νομαρχιακός σύμβουλος φέρεται ιδιαίτερα ενοχλημένος και, σύμφωνα με τον φιλικό του κύκλο, κατεβαίνει -κατεπειγόντως- στο Μαξίμου, όπου έχει ζητήσει ακρόαση από τον πρωθυπουργό, Κ. Καραμανλή.

Σχόλια

  1. Και με την καθαριότητα στα κτήρια της νομαρχίας, τα ίδια δεν έχουν γίνει?

    Όμορφος κόσμος, χριστιανικά πλασμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.