Απίστευτη κακοποίηση ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά τη σύλληψη 34χρονου, χθες, 28 Φεβρουαρίου 2026, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Οι αστυνομικοί που εισέβαλαν στο διαμέρισμα όπου έμενε με την 38χρονη σύντροφό του, ειδοποιημένοι από γείτονες, τον βρήκαν να τη χτυπά με ό,τι αντικείμενο έβρισκε μπροστά του!
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας « οι αστυνομικοί περισυνέλλεξαν από το διαμέρισμα 2 σιδερένιες ράβδους, 1 ξύλινη ράβδο και μαγειρικό σκεύος ως μέσα τέλεσης αξιόποινης πράξης»!
Το περιστατικό βίας αποκαλύφθηκε χθες (28-02-2026) όταν το Κέντρο της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης δέχτηκε κλήση σχετικά με άτομο που καλεί σε βοήθεια στο κέντρο της πόλης. Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου που προσέτρεξαν στο σημείο, επενέβησαν άμεσα και αποφάσισαν να μπουν στο διαμέρισμα όταν αντιλήφθηκαν πως ο 34χρονος είχε ακινητοποιήσει την 38χρονη σύντροφό του, η οποία ήταν σοβαρά τραυματισμένη.
Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και, σήμερα, τον οδηγούν στον εισαγγελέα. Η 38χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου νοσηλεύεται.

Σχόλια
Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.