Πραγματοποιώντας μεστή εμφάνιση, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, ο Άρης επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού στο «Κλεάνθης Βικελίδης», εξασφαλίζοντας την πρόκρισή του στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, εκεί όπου την ερχόμενη εβδομάδα θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.
Οι Λορέν Μορόν (30’) και Ούρος Ράτσιτς (44’) σημείωσαν τα γκολ για την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ που είχε ως... γαλλικό κλειδί τον Γκάμπριελ Μισεουί. Λίγα πράγματα επιθετικά από τους Αγρινιώτες που τα περίμεναν σχεδόν όλα από τον Αλεξάντρου Ματσάν κι είχαν μόνο στο τέλος κλασικές ευκαιρίες.
Πλέον ο Άρης ετοιμάζεται για δύο ντέρμπι, ένα κόντρα στην ΑΕΚ (11/1, Χαριλάου) για τη Super League κι ένα κόντρα στον Παναθηναϊκό («Απόστολος Νικολαΐδης») για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Παναιτωλικός, από την πλευρά του, έχει δύσκολο έργο μπροστά του υποδεχόμενος τον ΠΑΟΚ (10/1) για το Πρωτάθλημα.
Η ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο: Κλ. Βικελίδης
Γκολ: 30' Μορόν, 44' Ράτσιτς / -
Δοκάρια: 71' Καντεβέρε / -
Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος, βοηθοί: Ανδρέας Μεϊντανάς, Μιχαήλ Παπαδάκης, 4ος διαιτητής: Χρήστος Βεργέτης, VAR: Στέφανος Κουμπαράκης, AVAR: Σπυρίδων Ζαμπάλας, παρατηρητής: Γεώργιος Μπίκας.
Κίτρινες: 35' Μορόν, 45' Ράτσιτς, 81' Μόντσου / 45+1' Άλεξιτς, 53' Γκαρθία, 58' Μανρίκε, 81' Ενκολόλο
Κόκκινες: - / -
Οι συνθέσεις:
Άρης (Μανόλο Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Τεχέρο, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Φαντιγκά, Μόντσου, Ράτσιτς (80’ Νινγκ), Πέρεθ (70’ Ντούντου), Παναγίδης (80’ Χαρούπας), Μισεουί (46’ Γένσεν), Μορόν (63’ Καντεβέρε)
Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ζίβκοβιτς, Μαυρίας (85’ Γκράναθ), Σιέλης, Γκαρθία, Μανρίκε, Κόγιτς, Σατσιάς (72’ Εστέμπαν), Νικολάου (46’ Μπρέγκου), Ματσάν (85’ Σμυρλής), Μίχαλακ (46’ Ενκολόλο), Άλεξιτς

Σχόλια
Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.