Χωρίς νερό έχουν μείνει διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης σήμερα (28/11) το μεσημέρι, ενώ βλάβη σε υπόγειο σταθμό της ΔΕΗ έχει προκαλέσει την διακοπή νερού στην Βασιλέως Ηρακλείου και στα στενά γύρω από αυτήν.
Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, υπόγειος σταθμός της ΔΕΗ στην περιοχή της Βασιλέως Ηρακλείου πλημμύρισε πριν από λίγη ώρα, ενώ στο σημείο έχουν συγκεντρωθεί τόσο εργαζόμενοι της ΔΕΗ όσο και της ΕΥΑΘ προκειμένου να επιδιορθώσουν την βλάβη.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μείνουν χωρίς... νερό τα κοντινά σημεία με την βλάβη να αναμένεται να αποκατασταθεί το νωρίτερο στις 3:30 το μεσημέρι. Η διακοπή νερού εντοπίζεται πέριξ της Βασιλέως Ηρακλείου μέχρι και την οδό Πολυτεχνείου.