Ελαφρά τραυματίστηκε 11χρονος, υπήκοος Ηνωμένου Βασιλείου, στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Αμμολόφων Παγγαίου Καβάλας. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, το παιδί είχε μεταβεί με τη μητέρα του στην παραλία με σκοπό να κάνει τζετ σκι.
Κατά τη διάρκεια του πλου με το τζετ σκι στο οποίο επέβαινε ο 11χρονος ως επιβάτης με χειριστή τον 53χρονο ημεδαπό ιδιοκτήτη της επιχείρησης, ο ανήλικος έπεσε στη θάλασσα εξαιτίας του κυματισμού. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί ελαφρά.
Ο 11χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ελευθερούπολης, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ εξήλθε την ίδια ημέρα. Την προανάκριση έχει αναλάβει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας, το οποίο προχώρησε στη σύλληψη του 53χρονου χειριστή, για πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια.

Σχόλια
Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.