Με βίντεο/στόρυ στο Facebook, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης έκανε έναν πρώτο απολογισμό της διοίκησής του, για τις 100 μέρες που έχει τη δημαρχία.
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, αναφέρθηκε στο θέμα της καθαριότητας και στις προσπάθειες που έχουν γίνει από τη νέα διοίκηση για το συμμάζεμα των ογκωδών, στην χρηματοδότηση ύψους 13 εκατ. ευρώ από την Κυβέρνηση για την βραδινή αποκομιδή των απορριμμάτων, στις αναπλάσεις αλλά και στο ιδιαίτερα εμβληματικό έργο της Πλατείας Δημοκρατίας, και τη συνεισφορά των δημοτών σε αυτό, στις δενδροφυτεύσεις, στα τραπεζοκαθίσματα κ.α.
Όπως τονίζει στο βίντεο: «Η μεταμόρφωση της Θεσσαλονίκης δεν είναι κάτι εύκολο, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα γίνει, γιατί η πόλη μας το αξίζει» και συνεχίζει παραθέτοντας αριθμούς για το τι έγινε τις πρώτες, αυτές, 100 μέρες.
Και καταλήγει: «Έχουμε ανοίξει όλα τα μέτωπα της πόλης γιατί θέλουμε μέσα από αυτήν την προσέγγιση να βρίσκουμε λύσεις καθημερινά με την υπόδειξη τη δική σας. Ασφαλώς και δεν λύσαμε τα προβλήματα προφανώς και έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Προφανώς και έχουμε πολλά προβλήματα να λύσουμε ακόμα. Θα τα κάνουμε όμως. Βήμα – βήμα με τη δική σας συμμετοχή, με τη δική σας υποστήριξη, αλλά κυρίως με την καθημερινή ενημέρωσή σας».

Δείτε το βίντεο: