Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Ελληνική Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη για τον εντοπισμό αυτοκινήτου στο οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες επέβαινε γυναίκα και δυο άνδρες, ένας εκ των οποίων πυροβόλησε μέρα μεσημέρι άνδρα 41 ετών.
Ο αλλοδαπός άνδρας ηλικίας 41 ετών που δέχτηκε τη σφαίρα την ώρα που οδηγούσε το μηχανάκι του, έπεσε νεκρός. Το περιστατικό έγινε δίπλα σε παιδική χαρά.  Στο σημείο λίγο μετά μετέβησαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ενώ έχει αποκλειστεί ο χώρος.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου στην οδό Λαγκαδά στην γέφυρα της Σταυρούπολης, στο ύψος του Public ένα όχημα, χωρίς πινακίδες, και το οποίο οδηγούσε γυναίκα, ενώ σε αυτό επέβαιναν άλλοι δυο άνδρες, σταμάτησε κοντά στο μηχανάκι. 
Ο ένας από τους δυο επιβαίνοντες έβγαλε το όπλο και τον πυροβόλησε πισώπλατα, με αποτέλεσμα ο 41χρονος να πέσει νεκρός.  Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 41χρονος, Γεωργινός, είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές. 
Στη συνέχεια το αυτοκίνητο τράπηκε σε φυγή.  Η ΕΛΑΣ βρίσκεται επί ποδός για τον εντοπισμό των δραστών. 
Σε ανακοίνωσή της η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης αναφέρει: 
Μεσημεριανές ώρες σήμερα (04-05-2024), στην περιοχή της Σταυρούπολης εντοπίσθηκε νεκρός στο οδόστρωμα, 41χρονος ημεδαπός, φέρων δύο τραύματα από πυροβόλο όπλο.
Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για εξερεύνηση του χώρου.
Προανάκριση διενεργούν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.