Πολύ σκληρός για να πεθάνει, ο Άρης, σταμάτησε τον Ολυμπιακό, προηγήθηκε στο ντέρμπι, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το 1-0 και, τελικά, πήρε τον βαθμό ενώ, στα τελευταία λεπτά, είχε την ευκαιρία, με τον σκόρερ του, τον Μορόν, να πάρει και τη νίκη.
Ο Ολυμπιακός άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για να πάρει το πρωτάθλημα, καθώς στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των Play Off.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Λορέν Μορόν (48’) για να «απαντήσει» άμεσα ο Ζέλσον Μαρτίνς (53’), αλλά να μην μπορούν να βρουν το γκολ της νίκης που θα τους έφερνε, τουλάχιστον, πάνω από τον τρίτο ΠΑΟΚ.
Ο Άρης πήρε το πρώτο τρίποντο μετά από τρεις ήττες στα πλέι οφ.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Κλ. Βικελίδης
Γκολ: 48' Μορόν / 53' Μαρτίνς
Δοκάρια: - / 25' Ιμπόρα, 45+2' Ελ Κααμπί
Διαιτητές: Ράντε Ομπρένοβιτς, βοηθοί Γιούρε Πραπρότνικ, Γκρέγκα Κορντέζ, 4ος Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσακαλίδης, VAR Ματέι Γιουγκ - Αθανάσιος Κόλιας, παρατηρητής Δαμιανός Ευθυμιάδης
Κίτρινες: 82' Ζαμόρα / 11' Μαρτίνς.
Κόκκινες: - / -
Οι συνθέσεις:
Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Εμβοντό, Νταρίντα (90’+3’ Ρόουζ), Σουλεϊμάνοφ, Φετφατζίδης (60’ Μάνου Γκαρθία), Σαβέριο (60’ Ζαμόρα), Μορόν.
Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ορτέγκα, Φορτούνης, Ιμπόρα, Ελ Κααμπί (87’ Ελ Αραμπί), Μάρτινς (79’ Ναβάρο), Κάρμο, Γιόβετιτς (68’ Ποντένσε), Ροντινέι, Έσε (68’ Τσικίνιο), Ντόη.

*Ιστορία έγραψε ο Χουλιάν Κουέστα. Με τη συμμετοχή του κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Ισπανός τερματοφύλακας έφτασε τις 188 εμφανίσεις με τη φανέλα του Άρη, ξεπερνώντας τον Αρτούρ Λεκμπέλο που ήταν στην κορυφή της λίστας των ξένων με τις περισσότερες συμμετοχές.