«Μπούκαραν» σε μπαρ της Περαίας, οπλισμένοι με πιστόλι και χειροβομβίδα κι απαίτησαν 50.000 ευρώ τα οποία υποτίθεται ότι χρωστούσε ο ιδιοκτήτης στο «αφεντικό» τους, για να μη «σπάσουν τα πάντα»!
Το περιστατικό καταγγέλθηκε σε αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οι οποίοι ερεύνησαν την υπόθεση και προχώρησαν στη σύλληψη 48χρονου. Επίσης, σχημάτισαν δικογραφία εναντίον του, εναντίον άλλου ενός 48χρονου και 45χρονου για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απόπειρας εκβίασης και παράβασης του Νόμου περί όπλων. 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας ήταν οι δυο 48χρονοι που εισέβαλαν στο κατάστημα και απείλησαν τον, επίσης, 48χρονο ιδιοκτήτη, λέγοντάς του ότι «θα τα σπάσουν ολα» και θα του «κάνουν ζημιά» αν δεν επέστρεφε 50.000 ευρώ στο 45χρονο αφεντικό τους. Σύμφωνα με την εις βάρος τους καταγγελία, έδειξαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος το όπλο και τη χειροβομβίδα για να «βάλει μυαλό»...
Ο συλληφθείς μαζί με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε για την υπόθεση, θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές. Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δεύτερου 48χρονου και του 45χρονου φερόμενου ως «αφεντικό», συνεχίζονται.