Με το... ΚΤΕΛ έφερνε την ηρωίνη στη Θεσσαλονίκη, μέλος οργανωμένου κυκλώματος κατοχής, μεταφοράς και διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών στην ελληνική επικράτεια!

Πρόκειται για 21χρονο Ρομά, ο οποίος συνελήφθη χθες, στο ΚΤΕΛ της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οι οποίοι τον παρακολουθούσαν.

Σε έρευνα που του έκαναν βρήκαν, στο σακίδιό του, πέντε κιλά και 56 γραμμάρια ηρωίνης συσκευασμένα σε δέκα δέματα, μικροποσότητα κοκαΐνης, χρήματα που κατασχέθηκαν επειδή, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, προέρχονταν από το εμπόριο ναρκωτικών και το κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις συνεννοήσεις του.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 21χρονος λειτουργώντας ως μέλος του κυκλώματος, είχε αναλάβει το ρόλο της παραλαβής ποσοτήτων ηρωίνης και κοκαίνης από την Αθήνα, τη μεταφορά και την περαιτέρω διακίνησή τους στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Τη φωτογραφία έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία