Δυο αλλοδαποί, ηλικίας 29 και 30 ετών είναι, σύμφωνα με την αστυνομία, αυτοί που μαχαίρωσαν κι άφησαν αιμόφυρτο 35χρονο, επίσης αλλοδαπό, στα τέλη του Σεπτεμβρίου του 2019 στην Καμάρα.

Ήταν ένα επεισόδιο του σίριαλ που είχε ονομασθεί "η μάχη της Ροτόντας", η οποία ξεκίνησε στις 11 Νοεμβρίου 2016 όταν, σε συμπλοκή αλλοδαπών στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, ένας από αυτούς έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε. Τραυματίστηκαν τρεις, οι οποίοι πήγαν μόνοι τους στο γειτονικό νοσοκομείο "Άγιος Δημήτριος", για τις πρώτες βοήθειες, 

Σα συνέχεια του επεισοδίου, στα τέλη Σεπτεμβρίου 2019, σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης, οι δυο αλλοδαποί που ταυτοποιήθηκαν, τώρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, πλησίασαν τον 35χρονο και άρχισαν να τον μαχαιρώνουν, με μανία, στο στήθος! Τον παράτησαν αιμόφυρτο και τράπηκαν σε φυγή.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο, όπου κατάφερε να κερδίσει τη μάχη με το θάντο.

Εναντίον του 29χρονου και του 30χρονου σχηματίστηκε δικογραφία  για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Η σχετική δικογραφία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.