Σε συλλήψεις αλλά και σε σχηματισμό δικογραφιών σε βάρος δραστών για περιπτώσεις κλοπών, προχώρησαν το τελευταίο 24ωρο αστυνομικοί της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί  των Τμημάτων Ασφαλείας Λευκού Πύργου, Τούμπας – Τριανδρίας και Κορδελιού - Ευόσμου προχώρησαν σε αυτόφωρες συλλήψεις τριών (3) ατόμων, αποτρέποντας κλοπές σε βάρος επιχειρήσεων και ανυποψίαστων πολιτών, καθώς και την παράνομη κατοχή και χρήση τυχόν αφαιρεθέντων αντικειμένων.

Επίσης, στο πλαίσιο ερευνών για την ταυτοποίηση δραστών περιπτώσεων κλοπών που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος τριών νεαρών ημεδαπών (2 άντρες – μία γυναίκα), οι οποίοι, κατά το χρονικό διάστημα Σεπτεμβρίου – Δεκεμβρίου 2019 και λειτουργώντας με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, αφού εισήλθαν σε τέσσερα καταστήματα, αφαίρεσαν συνολικά (9.800) ευρώ που αποτελούσαν εισπράξεις των επιχειρήσεων.

Οι περιπολίες για την αστυνόμευση του Νομού και οι έρευνες για την ταυτοποίηση δραστών διαφόρων αδικημάτων θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.