Για τέταρτη φορά στην ιστορία της και για δεύτερη συνεχόμενη η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ στέφθηκε κυπελλούχος Ελλάδας νικώντας τη Νέα Ιωνία με 27-19 με χαρακτηριστική ανεση, διατηρώντας την κούπα στον Λευκό Πύργο!
Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε δυνατά στην άμυνα και προσπάθησε μέσω των αντεπιθέσεων να επιβάλλει τον ρυθμό του περνώντας μπροστά με 4-2 στα πρώτα δέκα λεπτά του τελικού με τα γκολ των Χατζηπαρασίδου, Γκάτζιου, Φερφόλια και Μούρνου. Παρά τις προσπάθειες της αθηναϊκής ομάδας να κρατήσει επαφή με το σκορ, ο Δικέφαλος με την Ζυγούρα αύξησε τη διαφορά (8-5 στο 20’). Με πρωταγωνίστριες τις Καμπόιμ, Τσικνάκη που... κατέβασαν ρολά και επιθετική πολυφωνία οι «ασπρόμαυρες» ανέβασαν τη διαφορά (12-5 στο 25’) και πήγαν μπροστά στα αποδυτήρια με 12-6.

Οι παίκτριες του Δημήτρη Πελεκίδη ήταν απόλυτες πρωταγωνίστριες και στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και με τις Ζυγούρα, Γκάτζιου ανέβαζαν σταδιακά τη διαφορά (17-9). Με την Χατζηπαρασίδου ο Δικέφαλος πήγε στο +10 (21-11) στο 46’. Ο Δικέφαλος προηγήθηκε με 23-12 με γκολ της Γκάτζιου στο 50’, αλλά η Νέα Ιωνία μείωσε με σερί 0-5, σε 25-17, όμως ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το τρόπαιο με 27-19. ημιχρονο 12-5.

Τα τελευταία λεπτά του αγώνα ήταν διαδικαστικά με τον τελικό να μετατρέπεται σε ένα ασπρόμαυρο... πάρτι εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και τις παίκτριες του Δ. Πελεκίδη μαζί με το τεχνικό τιμ, τον έφορο του τμήματος Δ. Χασεκίδη και τον κόσμο του ΠΑΟΚ να γίνονται ένα κουβάρι πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας.