Πλούσια είναι η ατζέντα των μουσικών εκδηλώσεων, τις ημέρες που έρχονται, για τη Θεσσαλονίκη. Περιλαμβάνει από Διονύση Σαββόπουλο (και μάλιστα σε free συναυλία) ως Νικ Γουόρεν!


Αναλυτικά:


Nick Warren.
Ο θρύλος της progressive house και ένα από τα μεγαλύτερα αλλά και γνωστότερα ονόματα της παγκόσμιας electronica, έρχεται καλεσμένος του Outloud Fest για μια μοναδική εμφάνιση πίσω από τα decks του Vergina Theatro. Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 22:00,  στο Vergina Theatro θα αφεθείτε στο μαγικό σύμπαν του μεγάλου Βρετανού ο οποίος θα παρουσιάσει το διάσημο Soundgarden, πρότζεκτ – επιτομή της ένωσης διαφόρων μουσικών σε ένα dance party που θα περάσει στην ιστορία της πόλης.
Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου @ 22:00 στο Vergina Theatro, Προπώληση 12€ με Open Bar. 15€ στην είσοδο Δωρεάν μετακίνηση από το Βασιλικό Θέατρο 22:00, 23:00, 00:00 & 00:30, Πληροφορίες στο 2310 491 234 ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας από το καζίνο (όλο το 24ωρο), από τα καταστήματα Public, διαδικτυακά από www.ticketservices.gr & tickets.public.gr & τηλεφωνικά από 210-7234567

Hooverphonic
Oι Hooverphonic επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη για μια μοναδική βραδιά. Η βελγική μπάντα, από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο ευρωπαϊκό μουσικό στερέωμα, κατέχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά του ελληνικού κοινού. Θα ξανακούσουμε  live όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους, αλλά και νέο υλικό, με τη νέα τραγουδίστρια, την 18χρονη Luka Cruysberghs.

13 Δεκεμβρίου, Fix Factory Of Sound, Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00, Τηλ 2310 500670

To Σάββατο το 6ο Χριστουγεννιάτικο Χορωδιακό Φεστιβάλ “Music Life” στο ΠΑΜΑΚ
Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας το 6ο Χριστουγεννιάτικο Χορωδιακό Φεστιβάλ “Music Life” 2019. Στο Φεστιβάλ θα εμφανιστούν 7 χορωδίες από Ελλάδα και Κύπρο: – Mικτή Πολυφωνική & Παιδική Νεανική Χορωδία Κέντρου Πολιτισμού Ταγαράδων , – Κοινοτική Χορωδία Ενηλίκων Πέρα Ορεινής (Κύπρος), – Χορωδία Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης , -Χορωδία “Λέανδρος Σίταρος” της Πνευματικής Στέγης Λευκωσίας,  – Χορωδία “Έκφραση”, – Χορωδία “Η Φωνή των Μακεδόνων”, -Χορωδία Καλλιτεχνικού Συλλόγου Χαλκηδόνας “Στο Μπαλκόνι των Αστεριών”. Το πρόγραμμα  είναι ποικιλόμορφου χαρακτήρα, Χριστουγεννιάτικα κάλαντα, κλασσικά κομμάτια, ελληνικά έντεχνα και παλιά νοσταλγικά τραγούδια.

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30 στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, είσοδος ελεύθερη

 Διονύσης Σαββόπουλος

Στις εισηγήσεις του δημοτικού συμβουλίου της επόμενης Δευτέρας υπάρχει ολόκληρο το πρόγραμμα των μουσικών εκδηλώσεων των φετινών γιορτών. Ο Θεσσαλονικιός Διονύσης Σαββόπουλος σε μια συναυλία έκπληξη.
Συναυλία με το Διονύση Σαββόπουλο, 12/12/2019 στην Πλατεία Αριστοτέλους


MEZZOTONO: MAD IN ITALY στο Μέγαρο Μουσικής
Οι Mezzotono παρουσιάζουν μια διαφορετική και πολύ πρωτότυπη παράσταση, χωρίς καθόλου όργανα αλλά μόνο με πέντε φωνές, που μιμούνται τον ήχο των πραγματικών οργάνων. Με κωμική προσέγγιση, οι ερμηνευτές ενθαρρύνουν τη συμμετοχή του κοινού με τρόπο ευγενικό και ποτέ πιεστικό. Στόχος είναι να παρουσιάσουν ένα ρεπερτόριο με ιταλικά τραγούδια που καλύπτουν πάρα πολλά είδη μουσικής, όπως τζαζ και big band, ποπ, μπόσα νόβα, μάμπο, τάνγκο, παραδοσιακή ή κλασική. Και απ’ ό,τι φαίνεται, με τη φωνή και μόνο είναι δυνατό να κάνουμε τα πάντα. Όχι μόνο η Ιταλία, αλλά θέατρα 42 χωρών σε τέσσερις ηπείρους φιλοξένησαν τη μουσική των Mezzotono, καθιστώντας τους το ιταλικό φωνητικό συγκρότημα με τις περισσότερες εμφανίσεις στο εξωτερικό.

Την Κυριακή 15/12 στις 21.00 στο Μέγαρο Μουσικής, 25ης Μαρτίου και Παραλία, ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΡΙΑΔΗΣ Μ2, ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ 10€, 5€ (μειωμένο)

Η Σόνια Θεοδωρίδου τραγουδά τις Φωνές Χριστουγέννων στην Αίθουσα Τελετών Α.Π.Θ
Σε μουσική διεύθυνση Θεόδωρου Ορφανίδη. Μία μεγάλη χριστουγεννιάτικη συναυλία για όλη την οικογένεια. Aπό το “Άγια Νύχτα” και τον John Lennon  μέχρι το “Ω Έλατο” και το “Hallelujah”. Ένα μαγευτικό μουσικό οδοιπορικό που θα μας ταξιδέψει σε κόσμους εορταστικούς, με αγαπημένες μελωδίες, τραγουδισμένα από την διεθνούς φήμης Σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου.

15/12 στις 20.00 στην Αίθουσα Τελετών Α.Π.Θ, Εισιτήρια – 20, 15 και 10 Ευρώ, Προπώληση, Πληροφορίες και Κρατήσεις https://www.viva.gr/tickets/music/aithousa-teletwn-aristoteleio/sonia-theodwridou-fwnes-xristougennwn/?fbclid=IwAR07o-oDWHhOAkwWy0QD7G1b6b2-CM7rmBiIhT-HjJ5KmC14VYDDePmnTJk Βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ – Αριστοτέλους 7 / Θεσσαλονίκη Ίδρυμα ΣΩΤΗΡ – Καρυωτάκη 3 / Θεσσαλονίκη 698 1919818