Η έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης οδήγησε στη σύλληψη δύο ατόμων που ενέχονται σε υπόθεση παράνομης διακίνησης αλλοδαπών.

Πρόκειται για άνδρες από το Πακιστάν και τη Γεωργία, ηλικίας 19 και 35 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου για παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της Χώρας, παράνομη είσοδο στη Χώρα, Πλαστογραφία και Αντίσταση.

Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες χθες, αστυνομικοί της παραπάνω Υπηρεσίας εντόπισαν όχημα, το οποίο αποβίβασε σε εγκαταλελειμμένη αποθήκη στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Κιλκίς (στροφή Πενταλόφου), 12 αλλοδαπούς που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, τους οποίους παρέλαβε ο 19χρονος συνεργός του. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε ακολούθως στην αποθήκη, εντοπίστηκαν επιπλέον 13 αλλοδαποί από το Πακιστάν και τη Σρι Λάνκα.

Εν συνεχεία ο 35χρονος οδηγός του οχήματος κατευθύνθηκε σε πρατήριο υγρών καυσίμων – πλυντήριο στην περιοχή της Καλαμαριάς, όπου αποβιβάστηκε από το όχημα και αντιλαμβανόμενος την παρουσία των αστυνομικών επιχείρησε να διαφύγει, πλην όμως συνελήφθη, παρά τη σθεναρή αντίστασή του.