[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Οκτώ χολιγουντιανά πλατό στήνονται στη Θέρμη!Κινηματογραφικά στούντιο, με οκτώ χολιγουντιανά πλατό θα δημιουργηθούν σε 83 στρέμματα στη Θέρμη, από την θυγατρική εταιρία της Millennium Films, Nu Buyana Hellenic!

Οι λεπτομέρειες συζητήθηκαν, σήμερα, στη Θεσσαλονίκη, μεταξύ των υπευθύνων της εταιρίας, του υπουργού Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη και του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα.
Ο κ. Πιερρακάκης χαρακτήρισε πολύ σημαντική την εξέλιξη, «γιατί πλέον είναι στιγμή η Ελλάδα να μπει στον χάρτη των οπτικοακουστικών παραγωγών διεθνώς». Όπως είπε, «αυτή είναι η θέση πού τής αξίζει και πράγματι το Film Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποδεικνύουν ότι η Κεντρική Μακεδονία είναι πρωτοπόρος σε αυτό και ελπίζουμε να τα καταφέρει συνολικά η χώρα να φτάσει σε αυτό το σημείο που της αξίζει».
Συγκινημένος εμφανίστηκε ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας που, όπως είπε, προσπάθειες δύο ετών καρποφορούν. Υπογράμμισε πως με αυτή την εξέλιξη, «η Κεντρική Μακεδονία και η Θεσσαλονίκη όπως είχαμε δεσμευτεί» θα γίνει «κέντρο οπτικοακουστικών παραγωγών για όλη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη».
Ο Γιάννης Καλαφάτης, της Millenium Films, τόνισε πως, ήδη, είναι συμφωνημένο να γυριστούν στα συγκεκριμένα πλατό, που αναμένεται να είναι έτοιμα το 2020, δύο παραγωγές, όχι μόνον του Χόλιγουντ, αλλά και του… Μπόλιγουντ.
Στη φωτογραφία τα στούντιο της εταιρίας στη Βουλγαρία.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]