[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ξεσηκώνονται στην Κρύα Βρύση Πέλλας

Ανοιχτό κάλεσμα, στους πολίτες της Κρύας Βρύσης και της Δημοτικής Ενότητας απευθύνει ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κρύας Βρύσης Ανδρέας Βλάχος και το Κοινοτικό Συμβούλιο,  σε ανοιχτή συζήτηση με τον τίτλο «Κρύα Βρύση – Ώρα Μηδέν: Το παρόν και
το μέλλον του τόπου μας» για όλα τα φλέγοντα θέματα της περιοχής.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου και ώρα 18:00 στο Πνευματικό Κέντρο Κρύας Βρύσης.
Μετά από επαφές του κ. Βλάχου με φορείς και συλλόγους της ευρύτερης περιοχής, οι κάτοικοι είναι αποφασισμένοι να ζητήσουν επανασύσταση δήμου στην Κρύα Βρύση,  επανίδρυση του Αστυνομικού Τμήματος της περιοχής, επαναφορά τραπεζικών καταστημάτων που έχουν φύγει από την περιοχή, όπως και επαναφορά όσων δημοσίων υπηρεσιών απομακρύνθηκαν τα τελευταία χρόνια και είχαν ως αποτέλεσμα την ερήμωση ουσιαστικά της περιοχής, όπως υποστηρίζουν οι κάτοικοι.
Μάλιστα για το σκοπό η Κοινότητα Κρύας Βρύσης έχει προσκαλέσει στην εκδήλωση τον υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Θεόδωρο Καράογλου, τους βουλευτές Πέλλας όλων των κομμάτων, τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, τον αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, το δήμαρχο, τους αντιδημάρχους και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου Πέλλας, προέδρους Συλλόγων της Δημοτικής Ενότητας Κρύας Βρύσης και άλλους φορείς.  
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Βάφτηκε... μοβ ο Λευκός Πύργος (φωτογραφία και video)

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]