Με βόλτα στην ηλιόλουστη πλατεία Αριστοτέλους ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ολοκλήρωσε την επίσκεψη του στη Θεσσαλονίκη για την εορτή του Πολιούχου της Αγίου Δημητρίου και την επέτειο απελευθέρωσης της πόλης.


Μετά την επίσημη δοξολογία στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου και τα εγκαίνια της Εκθεσης έργων τέχνης με τίτλο "Σύγχρονες όψεις του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη", στο Διοικητήριο, ο κ. Μητσοτάκης πήγε στην πλατεία Αριστοτέλους και ξεκίνησε τη βόλτα από τη συμβολή της Αριστοτέλους με την Τσιμισκή.

Εκεί τον υποδέχτηκαν ο γραμματέας της Κ.Ο της Ν.Δ. Σταύρος Καλαφάτης και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας. Ο πρωθυπουργός περπάτησε στην Αριστοτέλους και χαιρέτισε πολίτες, είχε σύντομες συνομιλίες μαζί τους, αντάλλαξε ευχές και φωτογραφήθηκε μικρούς και μεγάλους που του το ζήτησαν.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο καφέ "Ολύμπιον" όπου βουλευτές, στελέχη της Ν.Δ. και μια μεγάλη ομάδα νέων του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή. Ο κ. Μητσοτάκης τους χαιρέτισε και κάθισε μαζί τους.

Λίγο πριν αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε το Παιδικό Χωριό στο Πλαγιάρι, όπου συνομίλησε με τα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί.

Δείτε το βίντεο: