[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Θα γέμιζαν την αγορά με ποτά - μπόμπες!Θα γέμιζε τη βόρεια Ελλάδα με ποτά μπόμπες, σπείρα που είχε στήσει παράνομο παρασκευαστήριο και εμφιαλωτήριο οινοπνευματωδών στη Θεσσαλονίκη.
Μάλιστα, η σπείρα χρησιμοποιούσε φιάλες γνωστών ποτών που μάζευε από τους κάδους ανακύκλωσης, τις γνωστές καμπάνες, στο κέντρο της πόλης!
Επί μήνες, αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος παρακολουθούσαν τη δράση του κυκλώματος κι οργάνωσαν επιχείρηση για τη σύλληψη των μελών του. Εντόπισαν τα δύο παράνομα «εργαστήρια» κι όταν έκαναν έφοδο, συνέλαβαν δυο μέλη της σπείρας να έχουν φορτώσει ένα ημιφορτηγό ποτά μπόμπες για να τα διαθέσουν σε μπαράκια και καταστήματα.Συνολικά βρέθηκαν 28 λίτρα αραιωμένης αλκοόλης, σύστημα επαναπλήρωσης φιαλών με φαρμακευτικές βελόνες, μηχάνημα πωματισμού χειρός, 200 ml καραμελόχρωμα, 47 γεμάτα πλαστικά διάφανα δοχεία, των δέκα 10 λίτρων το καθένα γεμάτα αλκοόλη, 33 φιάλες, στην πλειοψηφία τους γεμάτες, με επιγραφές διαφόρων ποτών, 966 άδειες φιάλες αλκοολούχων ποτών διάφορων επώνυμων εταιριών, καπάκια, αυτοκόλλητες ετικέτες, δυο αλκοολόμετρα, 24 συσκευές ενδοφλέβιας έγχυσης διαλυμάτων, έξι βελόνες με βαλβίδα, διάφορα σύνεργα και  χειρόγραφες σημειώσεις των μελών της σπείρας.Επίσης, στα σπίτια των δυο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο σύριγγες ορού, πέντε κινητά τηλέφωνα, 16 πλαστικά δοχεία, 36 κενές φιάλες, με επιγραφές επώνυμων εταιρειών, 24 καπάκια και ατζέντα με σημειώσεις.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, πλαστογραφία και λαθρεμπόριο και οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Βάφτηκε... μοβ ο Λευκός Πύργος (φωτογραφία και video)

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]