[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Τα είπαν Μητσοτάκης - ΙβάνΜε τον επιχειρηματία, πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, συναντήθηκε, σήμερα, στο μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, στη συνάντηση συζητήθηκαν  τα θέματα του γηπέδου του ΠΑΟΚ, του λιμανιού της Θεσσαλονίκης και της επένδυσης στο Παλιούρι Χαλκιδικής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ιδιαίτερη μνεία έγινε στην επένδυση στον ΟΛΘ, στην οποία ο κ. Σαββίδης συμμετέχει με κονσόρτσιουμ επιχειρηματιών, όπου ο χρόνος πιέζει για να προχωρήσουν οι επενδύσεις. Ο κ. Σαββίδης αναφέρθηκε και στο θέμα της νέας Τούμπας, όπου απαιτούνται ενέργειες από την πλευρά της Πολιτείας για να προχωρήσει, ενώ ο πρωθυπουργός έδειξε -πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές- ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την επένδυση στο Παλιούρι, υπογραμμίζοντας την ανάγκη "πράσινων" επενδύσεων στον τομέα του τουρισμού.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]