[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Στη δομή προσφύγων των Διαβατών αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑΑντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε, σήμερα, την ανοιχτή δομή προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων, στο παλιό στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου στα Διαβατά, μαζί με αντιπροσωπεία του Δήμου Δέλτα.

Στην επίσκεψη συμμετείχαν οι Σωκράτης Φάμελλος, βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ιωαννίδης, Δήμαρχος Δέλτα, Νίκος Παρασκευόπουλος, πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης από το γραφείο Ευρωβουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Αρβανίτη, καθώς και εκπρόσωποι της Νομαρχιακής Επιτροπής, της τοπικής οργάνωσης Διαβατών και του αντίστοιχου Τμήματος δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ εντοπίστηκαν “βασικά ελλείμματα”, όπως, μεταξύ άλλων, η έλλειψη φύλαξης επειδή η αστυνομία αποχώρησε από τη δομή πριν περίπου έναν μήνα, εκπαίδευσης, καθώς δεν έχουν ακόμα διατεθεί εκπαιδευτικοί για τους πρόσφυγες και υγειονομικής περίθαλψης, λόγω έλλειψης σε προσωπικό και φαρμακευτικά είδη.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]